Új hozzászólás Aktív témák

• Just486

senior tag

válasz Den Hadnagy #138 üzenetére

Jelentkezek, mint régi Nexusos. Inkább vettem ennyi pénzért Pixelt, mint ugyanennyiért a Samsung / Sony / LG / HTC, aktuális szutykát, ahol a rendszerfrissítések egy év elteltével le vannak tudva, és ha akár platformfrissítést, akár a gyártó ocsmány skinjének az új verzióját akarod, veheted meg az új csúcsmodellt mégegyszer annyiért.

Szerintem aki flagship droidot akart, annak eddig se volt semmi választása, mivel ha nem Nexust vesz, oda köt ki, hogy két év múlva maximum csak folyathatja a nyálát az aktuális verzió újdonságaira, javításaira.

Másik előkerülő opció, amivel eddig nem nagyon kellett számolni, mert a Nexusok ára aránylag jó volt, hogy egyszerűen venni kell egy kínai vanilla valamit, (pl. Oneplus) aminek ha nem is garantált a frissítése, egy Pixel árából másfél évente háromszor lecserélem és ezzel a frissítés le van tudva. A következő vásárlásomnál már lehet ezt is figyelembe kell venni.

Nem tudom hányan vannak ezzel még így - lehet nem sokan - de nálam ma egy telefon értékének túlnyomó részét a szoftvertámogatás adja ki, a furfangos marketingcsapat által kitalált gyökérségek hidegen hagynak. Nem kell hajlított oled, káva nélküli lekerekített képernyő, 4gb ram, vízállóság, (képszerkesztés miközben fényképezel, - új LG ugye.) stb. Persze nem baj, ha tudja a felsoroltakat, de nem mérvadó. Legyen minél tovább naprakész, ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés