Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:56:54

LOGOUT.hu

ÖSSZEFOGLALÓ

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1054) endruboy1


endruboy1
senior tag

Hello,
gondoltam megosztom veletek, hogy sikerült kiejtenem zsebből lehajolás közben kőre a másfél hónapos Pixelemet és a kamerától átellenes oldalon keresztbe repedt az üveg része, a fémen csak kb 1mm-es kopás látszik. Messziről amúgy nem igazán észrevehető, csak tapintással illetve ha úgy esik rá a fény. Kb 40 centit eshetett, viszont kőre és még végig is csúszott rajta. Azon meglepődtem hogy a csúszástól nem lett karcos. Szerencsére nem pókhálósan törött el az üveg. Nagyon nem értem mi értelme van üveget tenni egy telefon házra a kijelzőn kívül, sajnos nem életre vannak ezek tervezve. Tokot nem akartam és most se akarok, mert nem azért vesz az ember drága pénzért telefont hogy a második tulajnak tartogassa a fogás érzést és egy olcsó, ipari hulladék szilikon anyagot fogdosson helyette, plusz kis méretű telefont sem azért kerestem hogy utána egy bumszli legyen tokkal belőle.

Tanulság viszont, hogy neten van leírás a cseréről, csak melengetni kell meg feszegetni mert szerencsére csak ragasztva van rá. Maga az üveg lap 1000 forint ebayről ragasztóval együtt, viszont lehet, hogy gari vesztéssel jár a folyamat, így még én sem fogom megejteni, de megrendeltem hogy ha tovább repedne netán, akkor legyen. Amúgy kéket rendeltem, ami szerintem jobban is mutat mint a gyári fekete (nekem a really black verzióm van).

További meglepetés volt számomra, hogy alkatrész böngészés közben láttam, hogy a komplett kijelző is csak 15 ezer forint hozzá (jó, ezt nem tudom mennyire gyári minőség, viszont elvileg AMOLED).

A Pixel 3 már hátul is full üveg ami szerintem egy tervezési zsákutca (iPhoneokról már ne is beszéljünk).

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.