Hirdetés

2019. október 18., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-01-10 07:29:55

LOGOUT.hu

ÖSSZEFOGLALÓ

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#451) kakuk100 válasza rlaci2 (#450) üzenetére


kakuk100
(senior tag)

A dobozán G-2PW2100 van. Ez mit jelent?

(#452) rlaci2 válasza kakuk100 (#451) üzenetére


rlaci2
(őstag)

Azt ,hogy az USA-ból származik a telód. E négy forgalmazó valamelyikétől. Verizon Wireless / Project Fi / Google Store / BestBuy

(#453) kakuk100 válasza rlaci2 (#452) üzenetére


kakuk100
(senior tag)

Köszi. Ez jó vagy rossz?

(#454) rlaci2 válasza kakuk100 (#453) üzenetére


rlaci2
(őstag)

Igazából semmi.A Verizonos lehet gáz,ha előfizura vették és számla nem fizetés miatt letiltják a telót.De ezen nem kell spilázni.Ha így lenne ,vissza viszed a Partnerohoz azt kész.

(#455) kakuk100 válasza rlaci2 (#454) üzenetére


kakuk100
(senior tag)

Köszi szépen a sok segítséget. Nekem gőzöm sincs ezekhez a dolgokhoz. Még soha nem volt olyan telcsim amin ilyen dolgokat kellett figyelni. Akkor vehetem úgy hogy rendben van? Most egy telenoros sim-et tettem bele. Ezzel is működik.

(#456) rlaci2 válasza kakuk100 (#455) üzenetére


rlaci2
(őstag)

Persze :) Easy ;)

(#457) Sztupidka válasza kakuk100 (#455) üzenetére


Sztupidka
(tag)

Megnéznéd nekem légyszi, hogy a Telenor-os sim-el van e 4G. Köszi

(#458) kakuk100 válasza Sztupidka (#457) üzenetére


kakuk100
(senior tag)

Igen van!

(#459) kakuk100 válasza rlaci2 (#456) üzenetére


kakuk100
(senior tag)

Szia! Már belaktam a telcsit ahogy szeretem. Egy problémám van hogy a tárcsázót szeretném lecserélni sötétebbre vagy sötétre állítani mint ahogy a claviaturát, de nem találtam megoldást. Amiket más telefonon használtam az ezen nem működik. Nincs valami tipped, hogy melyik app működik ezen, vagy hogy tudnám átállítani sötétre? :F

(#460) LouiS22 válasza Sztupidka (#457) üzenetére


LouiS22
(addikt)

ÚGy látom odaát is okoz galibát a bug, ez viszont annyiból jó hír, hogy muszáj lesz javítaniuk. [link]

Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

(#461) rlaci2 válasza kakuk100 (#459) üzenetére


rlaci2
(őstag)

Szia.Ezt betudod állítani sötétre.
Még a neve is stimmel. :)

[ Szerkesztve ]

(#462) kakuk100 válasza rlaci2 (#461) üzenetére


kakuk100
(senior tag)

Erre gondoltam! Nagyon szépen köszönöm. Tudtam, hogy Te biztosan tudsz megoldást. Most már minden olyan ahogy szeretem. :C

(#463) rlaci2 válasza kakuk100 (#462) üzenetére


rlaci2
(őstag)

Igazán nincs mit.Vannak itt nálam tájékozottabb kollégák is.Biztos segítettek volna,csak hát hozzám intézted a kérdést. :)

(#464) Just486 válasza hYpErKe (#419) üzenetére


Just486
(senior tag)

Ha még keresel, nekem most jött meg a mobilkereskedes.hu-ról 245-ért a legkisebb változat. (igaz 240-et mondtam mint maximum, de úgy döntöttem ez még belefér...) Német csomagolása van, ehhez illő európai töltőfejjel, bla bla. Szóval olyan, amilyen nekem kellett. Egyéb importok meg már itt-ott kaphatóak 215 körül.

That unconquered country we call the future

(#465) LouiS22 válasza Just486 (#464) üzenetére


LouiS22
(addikt)

Akkor valszeg neked német Telekomnál vett készüléked van/lesz :)

Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

(#466) Just486 válasza LouiS22 (#465) üzenetére


Just486
(senior tag)

Előfordulhat, illetve lehet hogy az ottani play store-ból van. Nem oszt nem szoroz :)

That unconquered country we call the future

(#467) hYpErKe válasza Just486 (#464) üzenetére


hYpErKe
(tag)

Igen keresgélek még, ők a legszimpatikusabbak nekem is a gsm boltok közül, leveleztem már velük kb. 2 hete akkor nem volt nekik raktáron, és a második levélnél kicsit úgy éreztem, le akartak pattintani mikor írták, hogy nem tudják beszerezni. A többi boltnál félek, hogy nem eu piacra szánt modell, azt még töltőfej után is kutathatok... :( Azt nekem fontos az áfás számla is.
Épp tegnap néztem náluk, hogy már van raktáron viszont az árát felvitték a 2 héttel ezelőttiről.

2 év garanciával vagy 1-el vetted a készüléket?

Pixel

(#468) Just486 válasza hYpErKe (#467) üzenetére


Just486
(senior tag)

Én is írogattam nekik, de nekem is azt mondták, hogy bizonytalan a készlet, nem tudnak okosat mondani (hülyeséget meg szerencsére nem akartak). Mondtam hogy oké, de azért hetente rákérdeznék, ha nem baj. De aztán végül a webshopba hamarabb bekerült.

Én az olcsobbat.hu meg az árukereső majdnem összes boltját végigzaklattam, de mindenhol angol dugósat adnak. Még az i-shop mondta, hogy ők európait forgalmaznak két év htc garival, viszont csak előreutalással meg paypallal lehet ott fizetni, kihagytam inkább.

Amúgy az angol töltő is működik itthon, párszáz forint az átalakító, csak nekem kimondottan igényem volt a gyári eu-s töltőfej. De ha valaki nem ilyen háklis, jópár ezrest meg lehet menteni és össze legózni a töltőt. Van usb-a > usb-c átalakító is a dobozban, szóval sok az opció. Áfás számlát meg bárhol adnak róla, nekem is fontos volt :K

Én papíron 1 évvel vettem, 2-vel már 250 lett volna... Viszont az EU-óta talán kicsit rugalmasabban kezelik az ilyesmit. Ezzel a telefonnal részemről az a baj, hogy (én legalábbis) nem is tudom itthon ki a hivatalos szerviz képviselet hozzá. Nexusoknál lehetett tudni, hogy a gyártó márkaszervizébe is viheted, ahol általában számla ellenében az egy év leteltével is elvégezték a garanciális javításokat, ha olyan a készülék. A pixelnél egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy a HTC javíthatja.

That unconquered country we call the future

(#469) hYpErKe válasza Just486 (#468) üzenetére


hYpErKe
(tag)

Az angol és az eu-s változat között semmi más csak a töltőfej a különbség igaz? Minden más ugyanaz a dobozban? :U
Amúgy szerintem ezt itthon senki nem javítja garanciában, htc szervíz van amúgy nálunk?

Pixel

(#470) Just486 válasza hYpErKe (#469) üzenetére


Just486
(senior tag)

Én úgy tudom, hogy a telefon és a tartozékok is egyformák, a csomagolt töltő az egyetlen különbség.

That unconquered country we call the future

(#471) rlaci2 válasza hYpErKe (#469) üzenetére


rlaci2
(őstag)

Szerviz úgy van ,hogy leadod a Telemaxnál és ők kiküldik Romániába.Ott van a márkaszerviz.Dehogy a Pixelekkel foglalkoznak e vagy sem azt nem tudom.

[ Szerkesztve ]

(#472) kakuk100 válasza rlaci2 (#471) üzenetére


kakuk100
(senior tag)

Szia!
Nekem azt mondták ott ahol vettem, hogy ha valami baj van a telefonnal vigyem vissza és Ők megcsináltatják. Nyilván tudják, hogy itthon hová lehet vinni. Gondolom. :U

(#473) rlaci2 válasza kakuk100 (#472) üzenetére


rlaci2
(őstag)

Persze neked az a menete,de az enyém UK-ből van.Mondjuk Európába szánt modellt lehet,hogy be vesz a tmax.

(#474) kakuk100 válasza rlaci2 (#473) üzenetére


kakuk100
(senior tag)

Én biztos vagyok benne, hogy a Telemax minden telefont bevesz. Akár milyen piacra szánták a telefont belül ugyan az. Mindet a HTC gyártotta. Egyforma alkatrészekkel. Ha van változás az csak a szoftverben lehet, de az nem lényeges. Itt csak az lehet a gond, hogy kell e érte fizetni vagy nem. Elfogadják e számlát és a garanciát?
Ezt nem tudom. Fizetősben más szervizek is javítják akiknek van alkatrészük. Ha hivatalosan nem is hozták be a Pixelt a legtöbb boltban van pl. hozzá tok. 3 tipus is, biztos alkatrész is van. Remélem nem lesz rá szüksége egyikünknek sem.

[ Szerkesztve ]

(#475) rlaci2 válasza kakuk100 (#474) üzenetére


rlaci2
(őstag)

Fizetősbe persze,hogy beveszi de gariba nem biztos.Ha jól tudom a HTC-kre is csak az európai modellekre van a két év gyári gari,az ázsiaiakra csak bolti garancia van.

(#476) kakuk100 válasza rlaci2 (#475) üzenetére


kakuk100
(senior tag)

Neked ha megvan a számlád elképzelhető, hogy gariba is beveszik mert az EU-ba lett vásárolva.Szerintem csak jóindulat kérdése, ha nincs valamilyen papírod akkor csak fizetős. Ne izgulj előre. Reméljük nem lesz semmi baja. A HTC egy ázsiai cég. Nem hiszem, hogy ilyen különbségeket tesz, de ha igen akkor is a számla a lényeg vagy hogy hol vetted. Állítólag nincs is kifejezetten Európai, mert ha mindegyikben van magyar nyelv is akkor akár melyik lehet Európai.

[ Szerkesztve ]

(#477) LouiS22


LouiS22
(addikt)

Az, hogy a HTC "ázsiai" gyártó, nem oszt, nem szoroz. Ezen logika mentén minden mobiltelefon ázsiai (még az iphone is, hiszen Kínában szerelik össze).

Az, hogy van benne magyar nyelv és ebből messzemenően következtetéseket lehet levonni, ismét butaság - a magyar nyelv része a forráskódnak, amiből a gyártók dolgoznak. Valóban vannak olyan "ázsiai" cégek, akik saját, teljesen átalakított UI-val ajándékozzák meg a fogyasztót, illetve kifejezetten belföldi - értsd: kínai - piacra termelnek. Ebben az esetben elmaradhat a külföldi nyelvcsomag, hiszen belsős piacra gyártották.

A Pixel esetén a HTC "csak" bérgyártó volt, ezt leszámítva nem sok köze van a telefonhoz: azt a Google forgalmazza (saját store-ban vagy megállapodások útján, partnerekkel), ő adja a garanciát és ő felel a javításért is.

Mivel nálunk hivatalosan nem kapható a telefon, így kötve hiszem, hogy bármelyik szerviz (Telemax pl.) be fogja fogadni. Azon egyszerű oknál fogva, hogy nincs alkatrészük, nem kaptak felhatalmazást a Google-tól a javításra ésatöbbi. Garanciális ügyintézés ott, ahol vetted.

Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

(#478) kakuk100 válasza LouiS22 (#477) üzenetére


kakuk100
(senior tag)

Szerintem azért jelent valamit, hogy s HTC gyártotta, mert nem hiszem, hogy a Google alkatrészeket is adott a gyártáshoz.Leírta, hogy milyen legyen, milyen szoftverrel stb. Nyilván végig együttműködtek a gyártásnál.Biztos vagyok benne, hogy a szervizek már beszerezték hozzá a legfontosabb alkatrészeket, mert tudták hogy Mo. on is lesz belőle. Sok alkatrész pedig azonos minden telefonban.Nem az első telefon ami hivatalosan nem jön hozzánk. Pl.az LG V20 se. Még is javítják itthon is. Persze még egyikünk se tudja biztosan, hogy mi van ha elromlik.Remélem nem is kell megtudnunk.
Az hogy van benne Magyar nyelv szerintem nem butaság, mert amit kifejezetten ázsiai piacra szánnak abba biztos nem tesznek. A Google inkább azt akarhatta hogy mindenki akár hol is lakik megtalálja benne a saját nyelvét. Így mindenhol el tudja adni.

[ Szerkesztve ]

(#479) LouiS22 válasza kakuk100 (#478) üzenetére


LouiS22
(addikt)

A HTC csak gyártotta, ez a telefon a Google mérnökeinek kreálmánya. Nem véletlenül nincs sehol egy HTC logo (pontosabban az akkumulátoron van egyedül - de azt sem látjuk).

És kérlek hidd el nekem: a magyar nyelv időtlen idők óta a forráskód része, amihez egyébként te is hozzáférsz, ha olyan perverzióid vannak, hogy saját ROMot akarsz a telefonodra :)

Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

(#480) kakuk100 válasza LouiS22 (#479) üzenetére


kakuk100
(senior tag)

Jó! Én elhiszem amit mondsz. Biztos neked van igazad. :K

(#481) Cobyka


Cobyka
(csendes tag)

Tegnap gondoltam megtisztitom a kijelzot es megmostam vizzel (ahogy azt oly sokszor tettem az iPhone 6-al korabban minden gond nelkul) es par perc mulva elkezdte dobalni a WIFI jelet, fel percenkent ujra csatlakozott (a halozat rendben volt ekozben).
Szoval csak ovatosan a mosdatassal, mostantol maradok inkabb a kijlezo tisztito spray + szemuveg torlo kombonal.

(#482) kakuk100 válasza Cobyka (#481) üzenetére


kakuk100
(senior tag)

Gondolom azt tudtad, hogy a Pixel nem vízálló? Ez azt jelenti, hogy nem szabad mosdatni.

(#483) Cobyka válasza kakuk100 (#482) üzenetére


Cobyka
(csendes tag)

Igen igen tudtam, nem is panaszkodni akartam.
Az iPhone 6 sem volt az hivatalosan (es tok jol birta a kijelzo mosast) es olyan jo teszteket lattam arrol, hogy a Pixel is egesz jol birja a vizet.
Csak gondoltam megosztom Veletek, hogy milyen erzekeny a lelke a kutyunek, ha viz eri.

(#484) hYpErKe válasza Cobyka (#483) üzenetére


hYpErKe
(tag)

De túlélte a drágaság ,nem lett semmi maradandó baja?
Amúgy tesztekben tényleg több percig bírja a víz alatt....

Pixel

(#485) kakuk100 válasza hYpErKe (#484) üzenetére


kakuk100
(senior tag)

Én azért nem merném kipróbálni.

(#486) Cobyka válasza hYpErKe (#484) üzenetére


Cobyka
(csendes tag)

Igen, már semmi baja :-)

(#487) Cobyka


Cobyka
(csendes tag)

A minap beruhaztam egy ilyen tokra:
[link]
Kb 1-2 hetes volt a telo amikor a betonon kotott ki egy olyan tokban ami alul es felul ki van vagva. na olyat soha ne vegyetek, hamis biztonsagerzetet ad es eses ellen nem igazan ved :-(
Ebben az uj tokban viszon elpusztithatatlannak tunik a telo.

(#488) ShadowX válasza Cobyka (#487) üzenetére


ShadowX
(senior tag)

Ha már úgyis a betonon landolt, akkor miért rakod tokba? :)

[ Szerkesztve ]

(#489) kakuk100 válasza Cobyka (#487) üzenetére


kakuk100
(senior tag)

Mi lett eséskor a telfonoddal? Hogy bírta? Szerintem ez csak hátul védi eséskor a telefont. Én jobbnak gondolom az oldalt nyitható fedett tokot, mert ha leesik az mindenhol védi. :F

[ Szerkesztve ]

(#490) Cobyka válasza ShadowX (#488) üzenetére


Cobyka
(csendes tag)

Félek hogy a hátlapi üveg bereped és azt muszáj javítani a kamera miatt :S
Múltkor olvastam hogy valaki nekiment az asztal sarkanak a teloval a zsebében és pokhalos lett a hátlapi üveg.

(#491) Cobyka válasza kakuk100 (#489) üzenetére


Cobyka
(csendes tag)

A fém perem roncsolódott a teló alján- közepén ami nyilván pont az arcomba világít ha előveszem a telefont. De a tok amit az előbb linkeltem pont eltakarja a hibát. Én a nagy masszív peremmel ellátott tokra és tempered glass kombora esküszöm.

(#492) aizen92


aizen92
(addikt)

Sziasztok,
USA verzióval milyen GSM korlátok vannak? 4g menni fog?

Illetve akinek van US verzió attól tapasztalatot meghallgatnék! köszi

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."

(#493) kakuk100 válasza aizen92 (#492) üzenetére


kakuk100
(senior tag)

Szia! Azt mondták itt a fiúk, hogy az enyém is USA verzió. Én semmit problémát nem vettem észre. Szerencsére minden működik rendesen magyar nyelven. Ma volt éppen egy frissítés. Nagyon megszerettem a telefont. Biztosan Te is így leszel. Az enyém Pixel XL.
Üdv: :C

(#494) rlaci2 válasza aizen92 (#492) üzenetére


rlaci2
(őstag)

Páromnak US-ből származik a Pixelje.T-vel itt Pesten tökéletesen megy az LTE.

(#495) aizen92 válasza rlaci2 (#494) üzenetére


aizen92
(addikt)

köszönöm
Telenor tapasztalat valakinél?

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."

(#496) Cobyka


Cobyka
(csendes tag)

Kar, hogy nem tamogatja az aptX szabvanyt :-(

(#497) tetobau


tetobau
(tag)

sziasztok. eppen londonban vagyok par napig,s meglattam ezt a telefont.... ha innen viszem haza,nem lesz semmi -hasznalat közbeni-hatranyom ? amugy megbizhatonak tűnik ez a típusú készülék? itt most nagyaruhazban 599 font...

(#498) rlaci2 válasza tetobau (#497) üzenetére


rlaci2
(őstag)

Az enyém is UK-ból van .Hàrom hónapja hibátlanul teszi a dolgát az XL.Nyugodtan megveheted.

[ Szerkesztve ]

(#499) domerator válasza tetobau (#497) üzenetére


domerator
(addikt)

Te jóságos ég... 210ezer... :Y

Mekkora ennek a tárhelye?

Beam me up Scotty! ... iPhone 4S 8GB iOS 6.1.3 (!!!), Samsung Note 8, Gear Frontier, AirPods, MacBook Air 2017

(#500) LouiS22 válasza domerator (#499) üzenetére


LouiS22
(addikt)

32/128 GB.

Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.