- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
13128814
tag
válasz
petipetya #37082 üzenetére
Persze, mert nem szoftveres, hanem hardweres a gond. Csak szemléltettem, hogy ilyenkor jelentkezik a gebasz. De caináltan eg gyönyörű prezentációt.
A piros csíkok jelölik azokat a területeket, ahol hajlamos "beégni" az előző munkafolyamat. Persze nem ugyanott, de kb. És gyönyörűen egybefüggően.
Illetve pl. szürke hátteren a jobb oldali függőleges piros vonallal jelölt területen, szépen kirajzolódnak az érintőképrenyő "négyzetrácsai", végig abban az oszlopban.
Bocs, ha már faszságokat beszélek, de mostanában nem alszom sokat.Szerk: közben látom bigpeace már leírta. Jaja, ez van. De "legalább",nem vagyok egyedül.
-
mtcob
senior tag
válasz
petipetya #37082 üzenetére
Nálam is előhozható ez a "hiba", a legkönnyebben úgy lehet előhozni ha pl chrome ot használsz egy huzamosabb ideig, majd átmész a beállítások menübe: ott a statusbar alatti címsor üres részeinél nálam ott marad halványan a chrome címsora,ablak váltó ikonja egy 2-3 percig....
Az a baj ha észre veszed egyszer, vonzza a szemet, és zavaróÉs tényleg, olyan mintha be lenne égve, de utána szép lassan eltűnik
ja és nekem ez jelen volt 4.3 on, 4.4 ből KRT16O és KRT16S en, crDroid Build 6on és most CM11en is...stock és franco kernellel...szóval itt hardveresen van valami
Persze lehet hogy nálad/nálatok nincs, de én már mástól is olvastam a fórumon, elég rákeresni a 'beég' címszóra, lehet találni ezzel kapcsolatos hsz t....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest