- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon kezdőknek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
én amikor ilyet látok általában megunom 3-4 nap után és újrahúzom a rendszert egy másik rommal. Nagyon idegesítő tud lenni, amikor van egy munkaeszközöd, amin hívnak, emaileket fogadsz, megnézed, üzenetek jönnek, és délre majdnem lemerült. Rádugod töltőre, vagy QI -re rápakolod, és nap végére a folyamatos telefonálással, stb fel tudod tölteni 40%-ra! majd egész éjjel töltőn, és kezdődik a nap újra.
-
fokukac
nagyúr
ezt írtam én is, hogy ugyanúgy használom nap, mint nap, és teljesen kiszámíthatatlan módon csinálja, hol úgy érek haza, hogy 50%-on van, és van hozzá 2 óra kijelzőidő, hol meg úgy, hogy fele se volt, mégis lemerült.
nem tudom, tegnap mi baja volt, mert amúgy nem tűnt soknak egyik progi fogyasztása sem, egyenként.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest