Új hozzászólás Aktív témák

• bidone

csendes tag

válasz twine #9867 üzenetére

Teljesen egyetértek, sőt továbbvinném egy kicsit a gondolatod.

Végigjártam az elmúlt időszak androidos samsung telefonjait (s, s2, note, note 2) és éppen azért vettem nexust, mert NEM akarok romolni. A samsungokra még egyszerűbb romot pakolni és eltüntetni a nyomait, de számomra veszettül fárasztó tud lenni, hogy a gyártók átszabják (szerintem elrontják) a rendszerük kinézetét, és még egy szűk éves késésben is vannak a google-hoz képest. Még ha jobb lenne, és azért kéne várni egy évet, akkor elfogadnám, de így nem. A nexusból egyetlen dolgot hiányolok, a notification widgeteket, de a marketből le lehet ingyenesen szedni a widgetsoidot, és a probléma meg van oldva.

Szóval számomra a nexus pont a stabilitást jelenti, azt hogy tudom meg fogom kapni a közeljövő új verzióit időben, hogy nem kell majd a fórumokat bújnom, ha szeretnék egy új verziót. Ha elkezdek romolgatni, ugyan ott vagyok mint egy samsungal. Kicsit hasonlít egy iphone-ra nekem a nexus, mert megveszed, bekapcsolod, és működik. Ha valaki androidot akar, de nincs ideje romolgatni szerintem a nexus a megfelelő választás. Az áráról meg nem is beszélve...

Új hozzászólás Aktív témák