Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorromoto
senior tag
Rég kérdeztem de esetleg van már LgG--ből posztolt buborékos lockscreen. Nagyon tetszik még mindig.
-
Criton
veterán
-
MODERÁTOR
válasz Criton #26453 üzenetére
Chrome. Bár itt sokan megköveznek érte, mert meríti az akksit. Én megszoktam szeretem. Opera minivel rossz, de a sima Operával és Firefoxal továbbá jók a tapasztalataim.
mobal,
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
KillBorn
senior tag
AOSP Browser!
"I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"
-
C.Brigante
veterán
végülis, mindenki olyan böngészőt használ amit szeret és megszokott. (desktop-on is sokan használnak még explorer-t)
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
Criton
veterán
home screen törlése lehetséges?
-
MODERÁTOR
válasz Criton #26463 üzenetére
Igen, ezért remek az Android. Még root nélkül is szinte mindent le tudsz cserélni: launchert, lockscreent, billentyűzetet..stb. Roottal meg bármit lecserélhetsz.
(#26466) Criton
Tedd fel a Nova launchert. Itt tudsz törölni főképernyő oldalakat, 1-től 7-ig tudod őket állítani. Ikonokat is lecserélheted.
[ Szerkesztve ]
-
Criton
veterán
köszönöm mindenkinek az eddigi segítséget, mit érdemes beállítani illetve miket érdemes telepíteni?
pl most keresek egy szép kártya alkalmazást, k&h-m van, de nem tudom melyiket rakjam fel. -
nagyúr
válasz Integra #26468 üzenetére
ez a huzogatós dolog nem igazán jött be,
az anysoft keyboard viszont bevált, tök jó, használható magyar billentyűzete van, ékezettekkel, meg minden, magyar nyelvi csomaggal.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Integra
titán
válasz fokukac #26472 üzenetére
ezt mind tudja a swiftkey és húzogatni sem kell, csak opcionális benne a swype, de nem az az erőssége. default billentyűzet nyomásra van optimalizálva, írva. ráadásul beállítható úgy, hogy magyar kiosztású klavit használsz (qwertz), de egyszerre használja a magyar-angol-német szótárakat és predektív bevitelt (tetszés szerint összeállítható). én így használom, szuper
nem is értem honnan vetted, hogy a swiftkey az húzogatós, arra ott a swype, na ez ugyanúgy a legjobb mint nyomkodósban a swiftkey[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Criton
veterán
most vettem észre, hogy a play store-ban ott vannak olyan alkalmazások is amiket még nagyon régen töltöttem le, ezeket hogyan tudom onnan törölni? vagy minden letöltött alkalmazás ott marad?
[ Szerkesztve ]
-
-
C.Brigante
veterán
válasz Integra #26468 üzenetére
rendre ajánlgatod a gyenge minőségű app-okat. érthetetlen.... remélem a végén nem ajánlasz be egy menő task killert.
swiftkey, pont valameik nap szopatott mert a t9-et nem lehet benne kikapcsolni, ez aztán a must have app
[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
válasz C.Brigante #26482 üzenetére
A T9 az amikor írsz de ő másra javítja szokozre nyomva? Mert ez állítható.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Benex
senior tag
Swiftkeyt használok már jó ideje , és én is must have app-nak mondom. Nagyon jó , nagyon hamar tanul , és semmi bajaom vele eddig (kopp-kopp) , max annyi h több téma lehetne hozzá , de ez sem hiba csak saját vélemény.
S23 Ultra | Sony A7 IV
-
mtcob
senior tag
Szerintem sincs baj a SwiftKey-el, eddig minden androidos telefonomom azt használtam, nagyon jól és pontosan lehet vele gépelni....egy idő után a szavakat is jól megtanulja, sokszor használom a kiegészítést mint funkciót....szóval szerintem is jó app, +1 a swiftkeyre
-
dombila
senior tag
Nem lehet, hogy a Te ízlésed és igényed lóg ki a sorból?
A Swiftkey 1 - 5 millió letöltésnél tart, 4.7-es értékeléssel. Megnéztem néhány keyboard-ot (Swype, SlideIT, Smart Pro, Go), a közelében sincsenek. Nem az app a gyenge minőségű... -
Integra
titán
LOL, nem értesz hozzá, ez csak ezt mutatja meg
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
C.Brigante
veterán
válasz dombila #26488 üzenetére
ha úgy gondolod, állj be te is a sorba (azt mindig könnyebb, mint kiállni a saját véleményed mellett) azért mert 1st helyen van a play-en azért nem fogok hasra esni. A sorból kilógásról, a suzukit is sokan szeretik!
(#26490) rankesz: szerkesztve
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
Kicsi a rakáááás
Swype a király(diktálásban biztos) -
dombila
senior tag
válasz C.Brigante #26491 üzenetére
Ez nem sorba beállás kérdése. Mindenki olyan app-ot használ, amilyet akar, de az nem vélemény felvállalás, hogy "rendre ajánlgatod a gyenge minőségű app-okat", hanem szimpla beszólás. (Főleg az utána írt mondattal.)
Vélemény melletti kiállásnak elég lett volna, hogy neked nem jön be, mert nem lehet kikapcsolni a T9-et benne. (És esetleg elárulod, hogy szerinted melyik a jobb.)
Mellesleg én Smart Keyboard Pro-t használok kb. 2 éve, nekem sem jön be igazán a Swiftkey, mégsem szólok be annak, akinek tetszik...[ Szerkesztve ]
-
rankesz
veterán
válasz C.Brigante #26491 üzenetére
Szerintem ha konstruktív hsz-ek vs trollkodás meg leoltás szavazást tartanánk a topikban igen hamar kigolyózódnál... igen bicskanyitogató a stílusod,
Szerintem a Mjölnir már célkeresztbe vett egy ideje...
Attól hogy 2 hete van nexusom, és sok másik fórumtárs most csatlakozik még nem kéne magas lóról beszélned, mert onnan nagyot is lehet ám esni...[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
Bár nem használom (meg van vásárolva), de egy swiftkey-t "gyenge minőségű" appnak nevezni....
Azt szerintem ne,,,,[ Szerkesztve ]
-
Worlon83
aktív tag
Szerintetek ez a Nexus 4 fóruma, vagy a Milyen billentyűzetet használtok?
A kérdés költői volt....Én már marhára unom, hogy feljövök megnézni, van-e valami új N4-el kapcsolatban, erre oldalakon át görgethetem át az ide nem tartozó hozzászólásokat, off-okat. Szomorúan látom, hogy ez a fórum iszonyat tré lett.
[ Szerkesztve ]
-
mcsabi84
senior tag
válasz Worlon83 #26498 üzenetére
Mivel nagyon sokan vásároltak az elmúlt hetekben telefont szerintem ennyi belefér, hogy kibeszéljük ki milyen appokat javasol N4-re. Szóval amennyiben szerinted tré dolog segíteni az újaknak, szerintem 2-3 hétig hanyagold a fórumot és nézegesd az xda-t.
És bocs, nem bántásból mondom de tényleg legyünk ennyi türelemmel az újak iránt[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs