Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomPack
őstag
crDroid 4.3-hoz tudna nekem valaki linkelni olyan kernelt, amivel tudom a szineket kalibràlni?
Kigugliztam 4.3-hoz való Franco-t, de nem volt vele térerőm.[ Szerkesztve ]
-
X DoZ3R
tag
Üdv.
Nem tudom volt-e már korábban szó róla de aki az új 0.84 modemen van az tapasztalt-e tmobileos hálazoton hálózatkihagyást,? elmegy 10 percre azután jó 2 napig majd elmegy egész éjszakára,stb..., 0.54es modemmel semmi bajom,
köszi -
törölt tag
Valaki tudna csinalni egy normal meretu, normal minosegu kepet egy eredeti magyar N4 toltorol? Foleg a felirat resze lenne fontos. Rendeltem egyet, de csak akkor fogom atvenni, ha egyezik. Halas koszonet.
-
törölt tag
válasz dennistar #20455 üzenetére
Hálózati töltőre gondoltam, nem a telefonra, de azért köszönöm neked is (és neked is pcnet ). Érdekes, nekem Chrome 1200 ms-t dob. Mintha gyorsabban robbannának be a weblapok. Az AOSP böngésző viszont teljesen fluid, míg a Chrome-ról ez nem mondható el. Igaz nem akad, de nem AOSP. Ráadásul teljesen ki vannak gyomlálva az AOSP-ból a flash-re utaló maradványok, míg a Chrome-ba ez látható és terület veszik el miatta. A felhasználói élménynek sem tesz jót. Két perc használat után én továbbra is hagyom a Chrome-t. Nyilván nem véletlen, hogy se a CM, se PA-ba nincs benne a Chrome (mármint a Gapps-ban). Pedig benne lehetne a többi Google stuff mellett.
-
faham
aktív tag
Hali,
volt nemrégiben egy furcsaság nexus 4el...
Este 100%on lett otthagyva reggel meg nem kapcsolt be, töltőre lett dugva sok idő után bekapcsolt és a diagramon látszott hogy hajnalig alig merült aztán egyenesen levágódott a vonal
Valaki halott már ilyen dologról? Azóta rendesen működik ez pár hete volt -
zorromoto
senior tag
Nos feltettem az aktuális PA-t (4.3). Eddig elég bejövős,de azért hiányzik pár dolog nekem.(szinezhető nav gombok és óra.pl)
A beállításokba hogy lehet sima egyképernyősre tenni a képet mert most alapban osztott.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Köszönöm mindenkit a képeket! Holnap letöltöm mindet.
-
barbaron99
tag
sziasztok! Telefonhívás közben, ha elveszem az arcomtól a telefont (mondjuk mert közben ki akarom hangosítani, én letenni, call centerben menüpont gombot nyomni, stb..) nem jön vissza a képernyő 10-ből 7-szer. Már borzasztóan idegesít az egész. Csak és kizárólag stock rom van/volt/lesz rajta, soha semmi más bvajom nem volt vele, nem buzeráltam. Már nyomtam emiatt egy resetet is, de semmi változás. Az összes eddig használtnál jelentkezik 4.1.1 - 4.3 mindegyiknél a jelenség. Exdialert használok, de nem hiszem, hogy bármi köze lenne hozzá. A közelség érzékelő szenzor hibátlan, egy teszt appot leszedtem hozzá, gyönyörűen kapcsolja ki/be a képernyőt. Nagyon durva, amikor 10-ből 4-5 alkalommal úgy köszönök el mobilon, hogy tedd le a telefont, mert én nem tudom, hibás a készülékem. Mihelyt nincs a másik fél vonalba, 1 mp-en belül visszajön a kép, mintha mise történt volna, volt hogy elment hangpostáig az uccsó kicsörgés után, mert sehogy sem tudtam letenni. Minden építő ötletet, tanácsot szívesen vennék.
Nulla perces kora óta (2012.12 hó) ezt csinálja. Német Google Playes, gondolom ha hw hibás mégis, akkor küldhetem vissza No-ba és a postacímről vissza Google-nek, vagy LG itthon szóbaáll velem egy Google Play vásárlást igazoló maillel? Nem ejtettem le, nem ázott be és rajtam kívül soha senki nem használta, így állíthatom, hogy nem valami külső behatás miatt lett ilyen.
-
MODERÁTOR
válasz barbaron99 #20475 üzenetére
"LG itthon szóbaáll velem egy Google Play vásárlást igazoló maillel?"
Nem. Az Lg csak az itthon hivatalosan forgalomba került készülékekkel foglalkoznak. Vissza kell küldened, más opció nem nagyon van.
-
TomPack
őstag
válasz barbaron99 #20475 üzenetére
Szedd le róla az előlapi fóliát, bezavar a szenzornak! A noname fóliámmal nekem is ugyanez volt a gondom.
-
Endless
aktív tag
Legyen szíves még valaki linkelje be a töltőjét
On October 6th the planet blacked out for two minutes and seventeen seconds. ***I12***
-
DuDieHUN
aktív tag
sziasztok!
megjött nekem is a nexus 4, eddig nagyon tetszik (ilyen gyors telefonom még sose volt, gyári rommal használom, nem szeretném buzerálni, a LED értesítéseket hogy tudom beállítani gyári rendszeren külső program nélkül?
-
DuDieHUN
aktív tag
köszönöm a választ, kipróbálom
gyári rendszeren (4.3) lehet hangouts helyet talkot használni root nélkül?
-
törölt tag
válasz zorromoto #20473 üzenetére
Nos, amióta kijött a 10.1.0 CM-ből, azóta folyamatosan az a bajom volt vele, hogy az Android OS process szívta az akksit, és akár a stable, akár a nightly változatot tettem fel, nem szűnt meg a jelenség. Ezek után tértem át AOKP-ra, mert az volt mér régebben viszonylag szimpi, csak ők elég lassan fejlesztenek sajna, és én meg ki akartam próbálni a 4.3-at, ami jelenleg szinte csak PA-ból van (tudom, hogy van egy rakás rom még xda-n, amibe már beletuszkolták, de azok jó része CM-re épül, és CM-ből még experimental sincs s 10.2).
Eddig egyébként nem olyan rossz a PA, bár én kb semmilyen extra funkcióját nem használom, mert amiket a srácok fejlesztenek, azok nekem nem kényelmesek. Próbáltam a Pie-t, a Halo-t, de nem volt kényelmes sajnos. Viszont a rom egész stabil, eddig semmi gondom igazából nem volt vele, most a 19-es faux kernellel fut. -
C.Brigante
veterán
kezd elmenni az agyam a stock 4.3-tól. tudtok ajánlani tapasztalat alapján stabil, jó aksiidős customot? nem baj ha 4.2 csak csalódásmentes legyen!
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
dnelb
veterán
válasz C.Brigante #20487 üzenetére
Nekem semmi baj a stock 4.3al + faux kernellel. Laggmentes jó akksi idővel, neked mi bajod van vele?
[ Szerkesztve ]
-
noorbertt
őstag
válasz C.Brigante #20487 üzenetére
Nekem CM-el hibátlan a masina. Az aksi is átlagosan teljesít, én rendesen használom úgy egy másfél nap. Órát, fotót nem tudok mutatni nem is nagyon érdekel..
Stabil és rendesen fejlesztik, egyre több benne az újdonság. Most a privát szféra védelme a trend -
rwbag2012
tag
Van egy Nexus 4-em is, de most egy Nexus 10-et érintő kérdéssel fordulnék hozzátok (Nexus 10-es topikban is feltettem a kérdést, de ott jóval kevesebben fordulnak meg):
Belefutottam egy érdekes, nem túl örömteli dologba: a 2 GB RAM helyett már csak 1 GB-ot érzékel a tabletem. Nyilván csináltam gyorsan egy factory reset-et, majd több rendszer infó programmal is ellenőriztem, és nincs mese: 1 GB eltűnt. Meghibásodhatott a RAM vagy mi a szösz lehet szerintetek?
-
zorromoto
senior tag
-
pcnet
addikt
Ma megint nem jönnek meg emailek. iPod touchomra azonnal megérkeznek, vártam 5 percet de Nexus nem jelzett. Feloldottam kijelzőt, vártam 2 percet és megérkezett. Mi lehet a gond? Korábban azt írtátok kikényszerített OTA frissítés miatt, de csütörtökön tettem fel gyári imageet. Kezd idegesítő lenni, hogy mindig van valami gebasz. Spontán újraindulás, akksi melegedés, gmail push...
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
pcnet
addikt
válasz petipetya #20495 üzenetére
Még nem, de akkor megpróbálom, köszi. Imageből ment fel 4.3, majd factory reset , root és a rogtamok. De akksi ugyan úgy melegszik, ugyan úgy újraindulgat és gmail push probléma is pár naponta előjön, majd magától rendbejön. Fura! Lehe kifogtam egy hibás példányt?
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
zorromoto
senior tag
válasz #16820480 #20486 üzenetére
most visszakúszott 7%-ra 12-röl.Te hogy használod nagyjából a faux-ot? Én nem tudom miért de hiába állítgatom be a dolgokat nem tapasztaltam látványszerü javulást pl azüzemidöben az alap kernelhez képest, viszont amihez nagyon kell az a színek mert az alapban nem túl fényes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake