- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem N4-en is problémáim voltak vele. A frissen vett telefonra feltettem, és úgy nézett ki, hogy a konktakt listában görgetés 1-2 másodperces (!) késéssel történt, és akkor is akadozott, amikor felengedtem az ujjam, akkor magától tárcsázta azt az illetőt, akinél tartottam a görgetésben, utána képernyő fekete, csengéshang, másik fél felveszi, de nem hall, közben én meg nem tudom feléleszteni a kijelzőt, mert annyira fagy a program, aztán nagy nehezen olyan 10 másodperc hallózás után a másik fél letette. Ezek után inkább leszedtem.
-
atike
nagyúr
Nem vitatom, lehet akinek bevált, használja és jól működik.
Anno nekem a másik gondom az volt vele, hogy nem lehetett belőle kilépni - azaz én úgy gondoltam, hogy kiléptem, de mégis megkaptam az üzeneteket. Ha jól tudom utána már javították ezt.
Lehet majd én is ránézek megint, hogy mit javult...
Most a csodálatos, alap és maximálisan fapados Google Csevegő az, amire jópáran átálltunk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Linux Mint
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Path of Exile (ARPG)
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest