Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Narven
csendes tag
A hívóazonosítást az Inesoft-al oldottam meg. A progi félelmetesen jó, tobzódok a lehetőségekben, amit egy-egy contact-hoz lehet rendelni, plusz maga a progi is nagyon jól testreszabható.
Valamelyik oldalon olvastam arról, hogy az X gombot lehet új konfigurálni, hogy ne csak lecsukja az akutális task-ot (ami persze a háttérben fut tovább, zabálva a memóriát), hanem ténylegesen bezárja azt. Sajnos az oldalt azóta sem találom. Tudna segíteni valaki, hogy milyen progival, vagy milyen módon tudnám az X gombot átállítani program bezárásra minimalizálás helyett?
Köszi

-
Narven
csendes tag
No, talán én mégis találtam valamit
A Contact listában meg lehet adni, hogy Sim1, Sim2 vagy Outlook contact, esetleg Email contact listát nézzen a teló. Én a Sim1-ről átmásoltam a számaimat Outlook contact-ra, ezáltal minden névhez (a névre kattintva a jobb felső sarokban ott a kép helye, ha a képre kattintasz, akkor bejön egy új ablak, amiben a contact-hoz kitölthető adatok listáját látod) rengeteg plusz infót adhatok meg. Pl. egyéni csengőhang, kép, company, work tel, work fax, birthday, stb. Még kipróbálás alatt van a dolog (általam), de eddig úgy tűnik működik. 
-
Narven
csendes tag
Hahó! Én ma reggel vettem kézbe ezt a telót, a Speedshop-tól rendeltem. Letöltöttem hozzá egy User Manual-t, azt erőteljesen böngészem.
Addig is egy gyors kérdés a már gyakorlott(abb) használóknak: van-e a kontakt listában arra lehetőség, hogy csoportokat hozzak létre, a csoportokhoz egyéni csengőhangot, esetleg képet állítsak be? Előre is köszi a választ 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 256GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 256GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Ulefone Armor 33 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest