Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Donald12
tag
Én végül a régi típusú Today képernyőt használom, a többi téma tényleg jópofa, de a témák testre szabhatóságának a hiánya miatt nem jönnek be. A Nature témánál egyébként sikerült beállítani az időjárás kijelzést, jól is működött kivéve azt, hogy a háttéren egyfolytában esett az eső, miközben szövegesen azt jelenítette meg, hogy derült idő van.
Ha átállítottam más városra, akkor jó volt, de Budapestnél mindig így mutatta. Ha valakinek lenne ötlete, lehet, hogy visszatérnék erre a témára, mert a régi Today képernyőt viszont nehéz ujjal kezelni, nagyon picik a feliratok rajta.
A multimédia részen annyi előrelépés történt, hogy feltettem egy normális zene / videó lejátszót, és elővettem a régi Sony fülesemet, így viszont nagyon jó lett a zenehallgatás! A rádió viszont továbbra sem tetszik, főleg a hangerő szabályzás hiánya miatt. Egy esetleges frissítés lehet hogy engem is érdekel majd ...
A fényképezőn továbbra is meg vagyok döbbenve, nagyon jó képeket csinál az eddigi mobiljaimhoz képest, pedig ez egyáltalán nem volt szempont nálam.Úgy emlékszem, hogy régebbről maradt egy USB-s szivargyújtós töltőm, majd megkeresem és kipróbálom.
Ja és az akku nekem napi 30-40 perc beszélgetés, kb. 1 óra zenehallgatás és jó sok nyomkodás mellett 2 napot bír. Szerintem ez elfogadható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- Anime filmek és sorozatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows 10
- További aktív témák...
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3605
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Ha átállítottam más városra, akkor jó volt, de Budapestnél mindig így mutatta. Ha valakinek lenne ötlete, lehet, hogy visszatérnék erre a témára, mert a régi Today képernyőt viszont nehéz ujjal kezelni, nagyon picik a feliratok rajta.