- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon kezdőknek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
formasu
tag
válasz
para2014 #2275 üzenetére
" erre mit tanácsolsz?"
Én nem tudok tanácsolni semmit, mert nem vagyok hozzáértő! Én is hasonlóan szenvedek, mint a ti, a sérvtől, és igyekszem mindent!!!! megtenni, hogy elkerüljem a műtétet. /Régebben már írtam, hogy eddig a leghasznosabb volt nekem az "epidurális" injekció, a denevérpad, a McKenzie egyéni torna, az úszás, a deréktámasz, és az ülő ékpárna, és az elején, a nagyon fájós időkben néhány tabletta, és főleg egy kenőcs, amivel bedörzsöltem a a fájást, (ahová kisugárzott a fájás!, és nem a derekamat), és nagyon hasznos volt ./ Az első három valódi sorrendet is jelent!
Próbáltam leírni, hogy nekem mi használt, és mi volt az, ami egyáltalán nem használt. Ami nekem nem használt, és olvasom, hogy másoknak sem használt, arra írtam már, hogy talán felesleges időtöltés, pénzkidobás..., de tévedhetek is. Lehet, hogy ami nekem nem használt, másoknak fog használni.
Én mostanában ott tartok, hogy jó ideje már nem sugárzik ki sehová a fájdalom, csak érzem a derekamat, hogy kissé ott fáj, ahol a sérv is van. Régebben, amikor kisugárzott, itt a gerincemnél nem éreztem semmi fájdalmat, csak a bal vádlimnál, és a bal csípőmnél. Gyógyszert már 2-3 hónapja nem szedek.
Két kis unokám van, 6 és 7 évesek. Rábeszéltek pénteken, hogy vigyem el őket síelni Eplénybe a délutáni-esti síelésre. Délután 4-kor indultunk, és éjjel értünk haza. Nagyon féltem, de óvatosan együtt síeltünk, jól éreztük magunkat. Ma arra ébredtem, hogy a derekam talán fele annyira "érzem" fájósnak, mint pénteken.
Reménykedem, hogy nem ártok vele. Ha nem veszek észre rosszabbodást a napokban, a jövő héten elmegyek velük hosszabb időre is síelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Lexus, Toyota topik
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Samsung PM991 -512 gb m.2 Nvm-e SSD (2242)
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- 7 DARAB! DELL Latitude Laptop (Tartós-Golyóálló - AKÁR SULIBA IS ) 7410, 7430, 7440, 7320, 7320 x360
- Sony FE 24mm f1.4 GM
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest