Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Teaway: Kicsik és nagyok
Új hozzászólás Aktív témák
-
formasu
tag
válasz
para2014 #2275 üzenetére
" erre mit tanácsolsz?"
Én nem tudok tanácsolni semmit, mert nem vagyok hozzáértő! Én is hasonlóan szenvedek, mint a ti, a sérvtől, és igyekszem mindent!!!! megtenni, hogy elkerüljem a műtétet. /Régebben már írtam, hogy eddig a leghasznosabb volt nekem az "epidurális" injekció, a denevérpad, a McKenzie egyéni torna, az úszás, a deréktámasz, és az ülő ékpárna, és az elején, a nagyon fájós időkben néhány tabletta, és főleg egy kenőcs, amivel bedörzsöltem a a fájást, (ahová kisugárzott a fájás!, és nem a derekamat), és nagyon hasznos volt ./ Az első három valódi sorrendet is jelent!
Próbáltam leírni, hogy nekem mi használt, és mi volt az, ami egyáltalán nem használt. Ami nekem nem használt, és olvasom, hogy másoknak sem használt, arra írtam már, hogy talán felesleges időtöltés, pénzkidobás..., de tévedhetek is. Lehet, hogy ami nekem nem használt, másoknak fog használni.
Én mostanában ott tartok, hogy jó ideje már nem sugárzik ki sehová a fájdalom, csak érzem a derekamat, hogy kissé ott fáj, ahol a sérv is van. Régebben, amikor kisugárzott, itt a gerincemnél nem éreztem semmi fájdalmat, csak a bal vádlimnál, és a bal csípőmnél. Gyógyszert már 2-3 hónapja nem szedek.
Két kis unokám van, 6 és 7 évesek. Rábeszéltek pénteken, hogy vigyem el őket síelni Eplénybe a délutáni-esti síelésre. Délután 4-kor indultunk, és éjjel értünk haza. Nagyon féltem, de óvatosan együtt síeltünk, jól éreztük magunkat. Ma arra ébredtem, hogy a derekam talán fele annyira "érzem" fájósnak, mint pénteken.
Reménykedem, hogy nem ártok vele. Ha nem veszek észre rosszabbodást a napokban, a jövő héten elmegyek velük hosszabb időre is síelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Mikrotik routerek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardcore café
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Lenovo ThinkCentre M710s SFF / i5-7500 / DDR4 / USB 3.1 / NVMe M.2 / WIFI / több db / számla
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest