Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
para2014
csendes tag
Kedves Stieve! Sajnos de nem a tudat hogy ott van azért zavar.
Ahogy írtam már van fém a testembe és az nem zavart.De ez borzalom!! Minden mozdulatnál érzem
e majd a közmondásra hallgatok, Vagy meg szokom vagy meg szökök ;
Neked meg sok szerencsét,híd el jót akar a dokid,ha megtudja csinálni.Egy műtéttel meg úszod,és panasz mentes leszel.Én két műtéttel értem el,két vágás ,két altatás két lábadozás.És ez nem mindegy!!
Egyébként keresd meg a gerinc.hu-a keresöbe van egy igen csak jó oldal ott mindent meg tudsz az egészről. Üdv.
-
graver40
csendes tag
Köszi, Stieve! Azt hiszem, nekem is hasonlót kell keresnem, mint amilyen a kanapénk, mert eddig mindig ott volt jó feküdni, ha fájt a derekam.
Lehet, a dokinak nem panaszkodtak a betegei, úgy vették, hogy együtt kell élniük a csavarokkal.
Közeleg az este, megy ki a gyógyszer hatása, hát érzem... Pedig már jó ideje nem kellett szednem semmit.
Kitartást mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Ne hagyd ki: AORUS ELITE lap, 41.500 Ft-ért! 0% THM-re is!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest