- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miss Cupcake
csendes tag
TENS készülékkel kapcsolatban érdeklődnék, hogy miért okoz nekem folyton égési sérülést?
ME 2001_esem van, námbör vános gép. Egy hónapig szemdüllesztős üzemben "kezeltük" a lábikóm. Kórházban a fizios Magditol kikaptam, hogy - hogy nem használ, bénán állítottuk be, etc. O. 0
Rám tette a piaci kis mp3 méretű kütyüt, és mozgatta a lábam. Lestem mint mozi a roziban. Ezután erős izomlazam lett. Hehe, mondom, cseréljünk gépet.
Ma mondom, kemény vagyok, tuti a szakembernek van igaza, hajrá. Bevizeztük a filcet, felkotottuk a két tapit, és 1-2-3-as programra fel! Aham... egyest sem bírtam. Szokásos módon megint csíp. Mondom, csak én vagyok a béna, teszem idebb, odébb, csak éget. Leveszem, ott az égési kocka. Pffff.
Szelektív ingeráram első három program. Miért is nem húzza ez az én izmomat, ahogyan a Magdi piaci kis gépe tette? Megkérdezem, hol vette, melyik piacon, mert ez a hiperszuper vacak csak megeget és.. . ra unom.
Ha valakinek izmot is mozgat, leírások, hogy milyen készülék képes rá? Szeretnék ismét lábra állni, és enélkül nem fog menni, aszonta a doktor bácsi.
Köszönöm.
Szilvi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Saab, Volvo topik
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest