Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shing
őstag
Ez a baj, hogy PC-n mindig 18887FPS kell, konzolon meg elég a 30. Egy 30-60FPS közötti érték már teljesen játszható. RX580 nagyon jó RDR2-ben is (High-Ultra 1080P), pedig mindenki nyíg, hogy milyen szarul fut, mert végre van egy játék amiben az Ultra preset kicsit előremutató. Teljesen jó kártya az RX480 még mindig.
-
d@vee
őstag
Ja és vannak, akik 30 fps-el is elvannak. Ha valakinek ennyi elég, bővel elvan a 480-al is. Jómagam egy hónapja váltottam le az RX560-at egy 580-ra. Nem, nem bír el mindent 1080p-ben MAXON, 60 fps-el. Hitman 2 pl. de ott meg végképp nincs szükség őrült fps-re. Counter Strike-nál más a szitu, az már multis FPS, de abban meg hozza ami NEKEM kell, a 144Hz monitor ki van rajta használva.
Fentebb a kollega jól írta, ne magadból indulj ki, meg ne is másokból. Mindenki eldöntheti hogy elég-e neki ez a teljesítmény, vagy sem. -
Lord Myn
senior tag
-
Cifu
félisten
Megbocsáss, de továbbra is magadból indulsz ki.
A "kevés" ugyanis nem igaz, legalábbis nem általános nézet szerint. Akkor kevés, ha magas elvárásokat támasztasz.
Egyfelől sokan elvannak folyamatos 60 FPS nélkül is. Inkább felveszik a grafikai beállításokat és a szebb grafikát élvezik, cserébe meg elviselik azt, hogy néha beszaggat a játék.
Másfelől pedig a Control is játszható még egy RX480-asnál gyengébb kártyán is, legfeljebb visszaveszi az ember a beállításokat. Ultra meg High alatt is van élet...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ne haragudj, de én még olyan single-player (tehát nem kompetetív) játékot nem láttam, ahová kellett volna a fix 144 fps. A 60 fps abszolút elég egy autós játékhoz, FPS-hez vagy egy openworld TPS-hez, interaktív filmekhez/kalandjátékokhoz még a 30 is jó.