- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Kuponok....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
Érdekes amiket mondasz.
Nekem MSI-ről nem a minőség jut eszembe, bár tény hogy az alaplapjaikat ismerem jobban és azok nem a legjobbak.
Az asus tényleg jó alkatrészekben (kész termékeik szarok, pl laptopjaik), de feláras. Nem minőségibb annyival, mint amennyivel drágább szokott lenni.Sapphire esetében tény, hogy nekem egyedi hűtésű példányom van, de ez halkabb, mint a tápom, szóval nem tudom mi lehet a gond a többivel.
Majd ha a következő kártyát tervezem megvenni, akkor úgyis utánaolvasok, mert ezek az infók szinte szériánként változnak, de te vagy az első, akit szidni látok.
Amúgy én speciális eset vagyok, mert szinte soha semmilyen elektronikus eszköz nem szokott tönkremenni nálam. Sőt, általában a közelségemtől megjavulnak.
Tudjátok, vannak azok az emberek, akik hozzá sem nyúlnak, de ha a közelébe mennek valaminek, az tönkremegy. Na én az inverzük vagyok. Mindig hívnak, hogy valami nem jó, és ha odamegyek, akkor megy magától.
A garanciásoknál dolgoznak még olyanok, mint én, és akkor jársz úgy, hogy beviszed és ott nem sikerül előhozni a hibát, ami otthon bezzeg folyton előjön. -
janos666
nagyúr
Mostanában nem tudom mi a helyzet, de pár éve tudtommal ők gyártották gyakorlatilag az összes AMD referenciakártyát (legalább is a középkategóriától felfelé), amiknek a nem túl halk hűtésen kívül nem igazán voltak jellegzetes problémai, de az sem közvetlenül az ő hibájuk volt. Az egyedi VaporX és főleg Toxic modelleket pedig rendszeresen dicsérni szokták, hogy tényleg jó a hűtés és pöpecül van összerakva a NYÁK is, minőségi alkatrészekből.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mikrotik routerek
- Gitáros topic
- Gurulunk, WAZE?!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- i5 10500/ RTX 2060/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- RedMagic 10 Air Twilight Gamer kijelző, nagy teljesítmény, 16/512 GB,3 hó gari!
- WD SN8000S 2TB NVMe Gen4 SSD! 7300-6800MB/s
- MSI Thin GF63 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra Black 200 MP Pro kamera, S Pen, 120 Hz QHD+ 8/256 GB
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Bomba ár! Acer A515-55 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Intel Iris Plus I Cam I W11 I Gari!
- Eladó teljesen felújított Apple iPhone Xr 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest