Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
koby11h
őstag
Az tény, de azok nekem kimaradtak még látványból is - winyóból is a 80MB-os volt az enyém, csóró gyerek voltam
Akkor 2.4x Sony olvasóm volt, saját kártyás és az is valahol kb. 18000 Ft körüli árra emlékszem. Az első író amivel dolgoztam egy HP 4x volt, az olyan 192000 Ft volt, az is munkahelyi...[ Szerkesztve ]
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
-
this is life
Ármester
válasz kgymac #19401 üzenetére
Őszintén szólva esélyes lehet egy madarász címre , bár lehet , hogy csak a negatív tapasztalat beszél az emberből . Még ha nem is a saját , hanem más hibája ezen a téren a mérvadó .
Újoncként nem tudom , hogy mi lenne amúgy a jó módszer kiépíteni a megfelelő image-t .Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
hobizoli
nagyúr
válasz kgymac #20499 üzenetére
en a regi asszem WinXP-s USB driver tulajdonnsag fulek kozott nezelodve azt "szerettem", hogy az meg tudta mondani mennyi mA-t vesz fel az adott USB egyseg aktualisan
igy konnyu volt kideriteni, hogy azert nem megy a passziv USBhub-n ez a 3 vmi egyutt, mert ketto meg OK a 350mA aramfelvetel miatt, de ra radugodik az a 3. is, akkor 550mA lesz belole, es azert dobalja el, meg csatlakozik fel ujra
uj fejhallgatot is vettem majusban, USB hangkartyan, van regi lehuztam rola uj fel, megy a hang, egyszercsak elkussol
eloszor ... na ne mar, hogy behanyt 1 naposan
gep ujraindit , mukodik megint
megy 2-3percig, megint elqssol
restart, megint jáó
hat a megoldas az lett, hogy lehuztam az USBhub-rol a bill+eger mellol az USB-s hangkartyajat ennek, es azt atdugtam kulon egy USB2.0-s port-ba (ami az alaplapon egyebkent ennek a ikertesoja), es ugy mar jo, azota is ugy van
a regi fejhallgatoval siman ment egyutt egyben az egesz
de ennek van ilyen sajat 7.1-s terhangzasito valamilye meg nyomgombos hangeroszabalyzasa a hangra es a mic-re kulon a zsinoron... nem mintha buzerelnam ezeket rajta
egyebkent a regi es az uj is Kingston gyartmany, csak ez mar egy ujabbikabb modelltöbb drón kell ;P
-
koby11h
őstag
válasz kgymac #20499 üzenetére
Volt egy talán 32MB-os pendrive, 50 Packard Bell gép vásárlása után kaptuk. Az ment vele, a PB-ek között lehetett másolgatni vele - más gép nem tudta kezelni, pl. az én otthonim sem...
Sok értelme így nem volt, mert a belső Novell 3.11 fs és a háló is gyorsabb volt ennél
A következő beszerzésnél már a Win98-al vett gépek mindegyike vitte szépen, csak akkor meg már kicsi volt"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
-
válasz kgymac #23764 üzenetére
Nem, arra gondoltam, amikor reszelővel simítja
" Ezek a keleti videók elsősorban arról szólnak, hogy mit meg nem tudnak javítani, minimális szerszámkészlettel"
Amiket itthon is megcsináltak az 50-es években, ők meg azóta is azt a technikát használják
BTW én is ezt tolom, csak elektronikával[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy ruhás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hatvan időegység. [Update 63]
- Home server / házi szerver építése
- EAFC 25
- DIGI kábel TV
- További aktív témák...
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest