- TOTP generátor PHP-ra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy újabb érdekes eset
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz hobizoli #7688 üzenetére
Meg a másik!
Kereskedelemről van szó.
A kereskedő tegye vonzóvá magát számomra, hogy ne a konkurrenciát válasszam. Ebben benne van az is, hogy lesz szíves a pénzemért szolgáltatást adni - amiben nekem kevésbé van benne az, hogy én végezzem el a kereskedő munkáját, meg hogy nincs az eladótérben senki, akitől lehetne kérdezni. Örüljenek, hogy egyáltalán bemegyek hozzájuk... Amennyit ott hagytam már, azért meg lennének ötleteim egyéb szolgáltatásokra is
Jelenleg nálam a Spór nyert, mert az esik útba melóból hazafele (de ott is rendes kasszánál fizetek). Location, location, location. Ha más esne, akkor oda mennék, hacsak nincs valamilyen durva hátránya (pl. durván drága).Mutogatni való hater díszpinty
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Politika
- Nők, nőügyek (18+)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Azonnali fotós kérdések órája
- Revolut
- Küszöbön a Galaxy A-széria generálfrissítése
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook x360 830 G10 Laptop! / i5-1345U 16GB 256GB Garancia2027.09
- Pénztárcabarát áron eladó Lenovo ThinkPad T14S /i7-1185G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Garancia
- Kyocera MD2040 lézer nyomtató szép állapotban, hibamentesen
- Hp Elitebook 755 G5 laptopok, AMD Ryzen 5 Pro 2400U, 8GB ram, 256, számla, 2 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest