Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokeph
nagyúr
válasz
Diabolis #5855 üzenetére
Az első DVI-A és jó pár DVI-I-s csatolós monitor képe egy pusztulat volt anno, közepes minőségű CRT monitor képminőségét se ütötte meg.
(megnéztem a havernál, mutogatta büszkén, hogy neki lapos "LCD" monitorja van ám, nézzem má' meg, de jól néz ki rajta a COD 1... ez 2004-ben volt... mondom neki, hogy te még nem láttad, milyen a szép kép, megmutattam neki a 17"-os síkképcsöves Samsung SyncMaster 765MB CRT monitoromon a COD1-et, 1024*768-ban.... azt mondta: "ne mondj semmit!" Én csak magamban vigyorogtam, de azért még odaböktem, hogy ez csak az alapfelbontás, 1600*1200 is megy 75HZ-en, ha van rá értelmes progi)
A DVI-D csatolóval ellátott példányok jó része már normális képpel rendelkezik, mint az a kettő Samsung SnyMaster 2043BW is a fentebbi képeimen.(#5856) hcl:
A DSUB annyira kihalóban van, hogy a mai napig is látom új belépőszintű monitorokon.
Amúgy meg durván 1,5 FHD a vége felbontásban, egy trinitron képcsőnek meg a mai napig is győnyőrű képe van, egyedül a fogyasztása nem túl szép - mai szemmel nézve.
Volt USB 1.0 a PII-es lapomon, de csapnivalóan lassúnak számított, horror idő volt róla feltölteni a Nokia teló 64 MB-os tárhelyét MP3-al, ráadásul WIN ME SE volt az első WIN amivel megbízhatóan és stabilan müködött is.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest