- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Pajac: Gigászkalmár
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Diabolis #5855 üzenetére
Az első DVI-A és jó pár DVI-I-s csatolós monitor képe egy pusztulat volt anno, közepes minőségű CRT monitor képminőségét se ütötte meg.
(megnéztem a havernál, mutogatta büszkén, hogy neki lapos "LCD" monitorja van ám, nézzem má' meg, de jól néz ki rajta a COD 1... ez 2004-ben volt... mondom neki, hogy te még nem láttad, milyen a szép kép, megmutattam neki a 17"-os síkképcsöves Samsung SyncMaster 765MB CRT monitoromon a COD1-et, 1024*768-ban.... azt mondta: "ne mondj semmit!" Én csak magamban vigyorogtam, de azért még odaböktem, hogy ez csak az alapfelbontás, 1600*1200 is megy 75HZ-en, ha van rá értelmes progi)
A DVI-D csatolóval ellátott példányok jó része már normális képpel rendelkezik, mint az a kettő Samsung SnyMaster 2043BW is a fentebbi képeimen.(#5856) hcl:
A DSUB annyira kihalóban van, hogy a mai napig is látom új belépőszintű monitorokon.
Amúgy meg durván 1,5 FHD a vége felbontásban, egy trinitron képcsőnek meg a mai napig is győnyőrű képe van, egyedül a fogyasztása nem túl szép - mai szemmel nézve.
Volt USB 1.0 a PII-es lapomon, de csapnivalóan lassúnak számított, horror idő volt róla feltölteni a Nokia teló 64 MB-os tárhelyét MP3-al, ráadásul WIN ME SE volt az első WIN amivel megbízhatóan és stabilan müködött is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- Last Epoch
- Linux felhasználók OFF topikja
- Futás, futópályák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házi hangfal építés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Metal topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- CORSAIR RGB LED Lighting PRO INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm white INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm black INGYEN FOXPOST
- Cooler Master Hyper 622 Halo White Edition (Alkatrész/Hiányos) INGYEN FOXPOST
- be quiet! Pure Rock 2 FX 120mm ARGB INGYEN FOXPOST
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest