Hirdetés

2024. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#33943) hcl válasza KROK640 (#33929) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog (1)

"Persze ehhez lassan kezdek hozzászokni, hogy jó magyar szokás szerint aki másképp gondolkodik az egészen biztosan hülye"
Tehát mint tudjuk, a kriptopénz hülyeség, a brand gép és a laptop meg az ördög műve ;] Most az egy dolog, hogy a kriptóval mennyien keresték hülyére magukat azok mellett, akik beszívták (mint ahogyan sokan egyéb pénzkeresési módokat is beszívtak), meg hogy "lecsengett" - a divat csengett le, a kriptopiac működik... :D

@HoaryFox : A dupla NAT mögötti működés nem OS függő... Mindenképpen ilyen jellegű remote desktop kell? Merthogy egy sima RDP (Gnome-éknál most az van) beküldése a hálóra is menne gondolom.

@aljasvip : "annyit hallottam erről az Alu sapkás cuccról, hogy a modern Android-ba mélyebben bele vannak a Gugli folyamatok "
LOL, egy nyílt forrású OS-be... :D

@bambano : Miért néz ki úgy az egész cucc, mint ami renderelt? :D

@opr : Én most állok át mindenen Debian/Gnome3-ra :D Nem inkább az Ubuntu Nyomityra gondolsz? Bár a stock Gnome3-ra is rakás kiegészítő kell, amíg asztali környezet formája lesz :D De az tuti hogy egy KDE-s Ubuntunál hűvösebb most a proci, meg gyorsabb is az egész. Mondjuk amikor az itt fetrengő minigépre kellett valami, akkor nem vált be, mert ez is használ 3D effekteket...

Mutogatni való hater díszpinty

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.