Új hozzászólás Aktív témák

• N.GÁBOR

aktív tag

Üdv!

Először is szeretnék gratulálni a cikkhez! Nekem különösen tetszett benne, hogy nem adatzáport kaptunk ami bárhonnan elérhető, hanem saját benyomásokra épül a cikk.

Ahogy megláttam a cikket, egyébként én is azt gondoltam mint itt sokan. Ennyi pénzért vennék egy kis notit, meg egy játékgépet, vagy inkább egy x-boxot.

Költség: (csak becslés nem pontos árakat írok) xbox mindennel együtt 70+ egy mezei 22-es monitor 40= 110

A fennmaradó 190-ből pedig vennék egy ThinkPad-et.

Ez lenne számomra az ideális kombináció, de azért ezzel van pár probléma.

1. A cikk írója helyében lehet, hogy én sem szeretném minden nap másolgatni az adataimat, így a két gépes megoldás már nem jó neki.

2. Ha pedig nem jó a két gép akkor nyilván egy olyan kell ami elég erős hardverrel rendelkezik ehhez.

3. Mivel az ember utazik is, ennek laptopnak kell lennie.

Erre azt mondanám, hogy rendben, akkor valóban szükséges egy erős noti ami minden igényt kielégít. Valószínűleg azt mondanám, hogy a tökéletes megoldást a ThinkPad W700\701 jelenti, hisz bivalyerős, időtálló és nem utolsósorban ThinkPad.

Az egyetlen problémát az jelenti, hogy még a 600 000 ezres keretbe is alig fér bele, nemhogy a 300 000. Így pedig azt hiszem meg is érkeztünk ahhoz a ponthoz, hogy a cikk írója végül miért éppen ezt a masinát vette.

Persze azért azt hozzáteszem, hogy valószínűleg én inkább egy használt W500-at vettem volna, de persze 2009-ben még nem nagyon volt és ha lett is volna, akkor sem biztos, hogy belefért volna a 300-be

Örülök, hogy gond nélkül használod már két éve, remélem ez így is marad.

Aztán arra azért vigyázz, hogy a billentyű az lehet, hogy nem whiskyálló:)

Üdv
    Gábor

Új hozzászólás Aktív témák