Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cyberpunk #195 üzenetére
És Note után még az S2 is nevetségesen picike
Már két hete, hogy eladtam a Note-mat, a kolega S2 jét meg majdnem minden nap látom és még mindig játéktelefon érzetét kelti bennem, amikor ránézek/megfogomEgyébként szerintem teljesen használható az 5.3", bárki bármit is mond.
Főleg úgy, hogy tényleg arra használtam legkevesebbet amire annak idején egy telefon ki lett találva. -
SkyLaci
őstag
válasz
Cyberpunk #191 üzenetére
én annak tartom
ha választhatnék Note és W között, én a W-t választanám.kezdenek ezek a csúcs készülékek használhatatlanul jók lenni, lenyűgöző hardvert, és kijelzőt kapnak, miközben megszűnnek telefonok lenni. Azért Note-tal telefonálni kb olyan mint annak idején az n-gage-el. Zsebre vágni sem lehet egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Windows 10
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest