- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robertoq
őstag
válasz
Remus389 #190 üzenetére
Tavaly szeptemberi információk szerint:
The device is 9mm thick, has a metal and glass body
Majd kiderül... -
tixem
addikt
válasz
Remus389 #130 üzenetére
igyekszik minden gyártó, és most vonatkoztassunk el a Samutól meg úgy a telefonoktól. Nem létezik olyan elektronikai eszköz aminek az adott szériája hibátlan lenne, ez lehetetlenség, vagy ha van is ilyen akkor mikroszkópikusan kevés. Ezekből az elenyésző hibákból képesek egyesek világvégét kerekíteni
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
Remus389 #111 üzenetére
Látom habzó szájjal már gépelni sem tudsz rendesen.
ja ez nem szamit ez apple
Nem érzed gáznak, hogy már csak azt tudod bizonygatni, hogy más is szart gyárt? És akkor mi van? Ettől az s2 kijelzője ugyanúgy szar marad.A sampoledről nem tudok nyilatkozni, azzal hajat szoktak mosni?
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
Remus389 #101 üzenetére
gondolkozz egy kicsit, oke meghibasodhat, minden meghibasodhat
Nagyon bölcs vagy.ossze lehet számolni azt a nehany embert akinek volt ilyen gondja(beleolvastal? mert ahol a beeges szo szerepel az nem egyenlő hogy neki beegett)
Igen, beleolvastam, képzeld felfogtam, hogy nem minden találat egyenlő egy szar kijelővel. Meg sem próbátam megszámolni, mert 2 percnél több időt nem vagyok hajlandó rászánni a veled való vitára, ugyanis te akkor is tagadnád egy samsungot érintő probléma létezését, ha agyonvernének egy konténernyi hibás telefonnal.az iphone is szar ennyi erővel ugyanilyen sárga foltok voltak a kijelzőn, az megsugom a meg nem száradt ragasztó miatti. volt ami eltűnik idővel
Beleolvastál a cikkbe te nagyon egyszerű? Gondolod éppen volt náluk egy zsír új s2, amin jelentkezik a hiba? És majd pár nap, hét után el fog tűnni? Véletlenül sem egy pár hónapos darab feküdt náluk az asztalon...
De akkor itt van pár kép amit az xda-ra posztolt egy ürge: 1, 2, 3.
Segítek az értelmezésben, a replaced = cserélt, tehát az a friss darab. Az néz ki jobban. A referencia a szar. Furcsa. Biztos el fog múlni.#102: 170-180k.
#103: Neked amoledes telefonod van, amin nem égett be a kijelző, (Leglábbis még nem tűnt fel.) tehát nem létezik olyan amoledes telefon aminek beégett a kijelzője. Feltéve hogy a te véleményed számít. Nem ismered véletlenül Remusz-t?
Az, hogy nem véleményt írtam, hanem a tényeket, meg sem hat.
Nem kell több hszt írnom? Valóban nem kell. Ettől még megtelehetem, ha olyan kedvem van. -
-=Ghost=-
őstag
Tessék itt a linked. Meg itt, itt. Nem fogok tovább keresgélni, mert létező probléma, attól még hogy te képtelen vagy beismerni.
Nagyon jól tudom, hogy feleseleges bármit is linkelni mert te a tényeket is képes vagy letagadni.
Ezen kívül a sávosodás is gyönyörű látvány. Számodra.
Most hirtelen véletlenül futottam bele a csodás s2 kijelző hibájába. Ja várj, azt írja, hogy minden s2 ilyen szar. Akkor nem is hiba, feature. -
kolosanyi
veterán
Én se, félre ne érts, de azért egy bizonyos szintnél lejjebb nem megyek ha nem muszáj (ezt most nem az MX880-ra értem nyilván, meg az SGS-re). Én is elvagyok a Nexus S-sel meg a Xears fülessel, a többit nem tudom, mert nem próbáltam még, majd ha úgy állok anyagilag, akkor lehet benevezek egy komoly rendszerre.
(#87) zeroo5ux
Szerintem most senki nem trollkodott, de te tudod... -
-=Ghost=-
őstag
Azért én érzek egy árnyalatnyi különbséget az "LCD is tönkremehet" és az "AMOLED 2-3 év után 95%ban tönkremegy" között. Mondjuk rólam hiányzik a samsung szemüveg.
Magyarázhatjuk a bizonyítványt, hogy nem is annyira zavaró, alig észrevehető stb. Szerintem meg elvárható lenne, hogy ezért a pénzért minőségi terméket kapjon az ember, ami nem hullik szét miután lejárt a garancia. -
Cyberpunk
félisten
Nos azt azért te is beláthatod, hogy ennek inkább marketing szaga van mintsem gyakorlati haszna.
Az Android sosem lesz annyira sima mint egy iOS vagy WP7. A rendszerből adódóan. Szóval rakhatnak bele 12 magot is akár, nem lesz teljesen lag mentes sosem.
A "háttérben futo progik kezelése" meg inkább rendszer kérdése.
A live wallpaper meg kinek kell, csak merít.
Játék szintén gáz egy csak tapicskolós telefonon inkább nyűg mintsem szórakozás. Ha kell játék menet közben vegyen az ember PS Vita-t. -
kolosanyi
veterán
-
szezso15
addikt
És ha a Samsung mérnökei azt mondják, hogy a 10"-os kijelző az jó, és az lesz az S3-ban, akkor te azt mondod, hogy az biztos kell, mert azért van így megcsinálva?
Ne röhögtess...
Egyszerű marketing, ezt vedd, ez a jó... És a gyártók már nem a felhasználókért, hanem egymás ellen versengenek..Háttérben futó progik? Nem tudom, de HD2-n simán futkorászik zene, net, Angry Birds, meg egyéb érdekességek, és nem akar belassulni..
Biztos véletlen... Live Wallpaper? Nem akad egyik sem, gyorsulna 5FPS-t? Kit érdekel, így is folyamatos... Játékokat belátom, a 4magra írt Riptide GP már szaggat a HTC-men, de a többit elbírja ez az elég öreg vas is...
Viszont mivel senkit sem lehet meggyőzni a másik igazáról, ezért szerintem hagyjuk itt abba, szerintem értelmetlen a 4 mag, nektek kell, vegyétek, növeljétek az e-penist...
OFF vége...
-
nfsu17
veterán
Eddig eszembe se jutott, de kösz hogy szóltál.
Mellesleg ha ráérsz, fáradj be az SGS, meg az SGS2 topikjába. A keresőbe írd be: "beég".
És ha van kedved, olvasd végig azt a "párat".Aztán fáradj be a defy topikjába. Ott is írd be, hogy "beég". Az az 5 db hsz sem a beégésről szól.
Nekem ennyi bőven elég bizonyítéknak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Hobby rádiós topik
- Path of Exile 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest