Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Valóságban nem tűnik annyira nagynak én már teljesen megszoktam. Telefonálásra használom legkevésbé.
Szóval nem nagyon zavar hogy, hogy nézek ki közben.
És ez még zsebben is elfér 7"-os tabletet + 4,3"-os okostelefont váltottam le vele. Nekem jó ez a lényeg. És a készülék sikeressége is ezt mutatja, hogy igény van rá. -
Remus389
veterán
tévedés
pont azt néztem, hogy a HTC Sensation méretre pont akkora mint az SGS-em, pedig 4,3 colos, az enyém csak 4
ez se biztos hogy nagyobb lesz vagy csak minimálisan, mert egyre vékonyabb a keret
tehát ennyi erővel az sgs is táblagép
szerintem a Galaxy Nexusnál kisebb lesz
az biztos hogy odateszik magukat nagyon, egyedül az lenne bosszantó ha megint az anyaghasználatban a dél koreai ízlést preferálják(műanyag), most ez már legyen tényleg fém vagy karbon vagy kevlar, esetleg hátulról is üveg(jah azt nem lehet mert az alma egyből perel)
Cyberpunk: a Note az tényleg óriási, az már határeset
-
Robertoq
őstag
A méretre: más a fizikai mérete meg más a kijelző mérete. Utóbbit lehet növelni és nem biztos h a fizikai méret is nő. A mai telefonokon elég sok a felesleges holt rész.Ha pl egy telefonnak a hangszóró része annyi lenne, mint ezen a Samsung koncepció telefonon, meg nem lenne kávája mint az a képen látható, ami nagyon esélyes + nem lesz fizikai gomb mint a Nexuson, akkor egy ~4,7-es kijelző ellenére lehet akkor lesz mint az SGS2, ami 3mm magasabb az S1-nél és 2mm szélesebb. Azt meg napi használat mellett nem lehet érezni, viszont van egy jó nagy kijelző (tudom jobban húzza az aksit, ne kezdjük
)
Az ePenis fogalmat valami irigy ember találta ki, akinek nem sikerült hozzájutni a kiszemelt telefonhoz, viszont másnak igen és kitalálta irigységből, hogy kompenzáló eszköz
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest