Hirdetés

2022. november 26., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) cyanide

Lehet elfelejtettek szólni, hogy szabadságon lesznek.

Ha ezt olvasod a topik meghalt...

(#2) Jim-Y


Jim-Y
veterán

Pedig egyébként korrektek, és régóta a piacon vannak, 2 boltjuk is volt, az egyik -a kisebb- a Ferenc körúton volt megtalálható, de pár hónapja megszűnt a kisebb üzletük, vagy legalábbis összevonták a kettőt. üdv

(#3) baluka26


baluka26
veterán

Nekem már az furcsa, hogy 32"-os tévé, a leírásban 42"-t ír. Ilyen helyről alapból nem vásárolok.

Mikor szeretnéd elvinni a bicajt?:D

They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska

(#4) hoffman_


hoffman_
veterán

Tudom, hogy nem erről szól a topic, nem tudom mennyit jártál utána, esetleg itt a fórumon, de 160ezerért nem érdemes 32"-es LED tévét venni... Ha rám hallgatsz, akkor örülsz, hogy nem sikerült a megrendelés, rászánsz még egy kis időt, és benézel az LCD TV topicba mindenképp, esetleg a plazmába is :)

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#5) Vakegérke válasza hoffman_ (#4) üzenetére


Vakegérke
veterán

A plazma jóval többet zabál, nem?

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#6) futo001 válasza baluka26 (#3) üzenetére


futo001
senior tag
LOGOUT blog

42"-nak írják mindenhol, gondolom Ctrl-C Ctrl-V az általános leírásból.

hoffman_: benézek. Bár az LCD-LED kombónak a fogyasztása tetszik különösen. Amennyit barátnőm TV-zik, nem elhanyagolható. :D

Bakker, totál hülyének fogsz nézni, de elfelejtettem! :W

[ Szerkesztve ]

I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯

(#7) hoffman_ válasza Vakegérke (#5) üzenetére


hoffman_
veterán

Régen talán. Ma már elhanyagolható :)

futo001:

Mindenképp :) És amennyiben nem 300+ ezerért tervezel tévét venni, úgy a LED-et is felejtsd el sürgősen. Az alsóbb szegmensben alkalmazott LED technológia nem egyezik meg a prémium kategóriás tévékével, ez azt eredményezi, hogy egy mezei(CCFL) háttérvilágítású tévé bizony szebb képet fog adni - olcsóbban. Egy jól kalibrált LED tévé ha mondjuk 80 wattot eszik, akkor egy jól beállított CCFL eszik 85 wattot. Lényegében parasztvakítás. Ehhez mérten mondjuk egy plazma sem eszik 100-nál többet. Ha 0-24ben megy otthon egy 40" vagy 50" körüli tévé, akkor talán érezhető a differencia. De plazmát az vesz általában, aki filmezni szeret, nem híradót meg rtlklubot nyomatni állandó jelleggel. Na de ennyit offoltam, hagyom a topicod az okoskodással :) A tévés topicokban kérdezz bátran :)

+1: Ennyi pénzért inkább 40"-os C650-es Samsungot vegyél, ennek a kategóriának az egyik királya. Hátránya, hogy 2010-es modell, és eléggé eltűnőben van.

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#8) adalbert1 válasza hoffman_ (#7) üzenetére


adalbert1
addikt

Ahogy nézegettem, a C650 már sehol nem kapható (én is most keresek olcsón TV-t, valószínűleg LG LK530 lesz a befutó ( pedig alapból nem a szívem csücske a márka, de amennyiért néztem elég jó ár-érték arányú).

(#9) hoffman_ válasza adalbert1 (#8) üzenetére


hoffman_
veterán

Pár hónapja nagyon benne voltam, amikor magamnak kerestem. Az akkor befutók már kifutottak sajnos, így le vagyok maradva, és mai piacon nem tudom mi a tuti :( LG-t annyira nem komázták anno LCD topicban, IPS panel miatt is, van aki pont emiatt szerette. Ha még nem tetted meg, te is nézz be a tévésekhez, nagyon okos figurák vannak. Amúgy ajánlom figyelmedbe a C630-at, ami ugyanaz, mint a C650, csak nincs internet opció benne, és matt kijelzős. 100k volt a legalja nem olyan rég még láttam a Szentendrei úti Auchanban 110-ért, úgy, hogy 0%-os THM-re el lehetett hozni :)

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#10) adalbert1 válasza hoffman_ (#9) üzenetére


adalbert1
addikt

Az utóbbi pár napban lelkesen olvasgattam a topicot, így sikerült ezt az LG-t is kiszűrni (mondjuk üzletben jobban tetszett egy elméletileg alsóbb kategóriás Samsung képe - hátrány hogy két különböző üzletben tekintettem meg, illetve ki tudja melyik hogy volt beállítva - de akkor lehet hogy az eltérő panel ütközött ki ennyire). Tavalyi modellből szinte mindenhol csak a C5x0 szériát láttam (mondjuk annyi helyen nem jártam, 1 MM, 1 Saturn és Tesco :DDD ) sajna...

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.