- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Az utóbbi pár napban lelkesen olvasgattam a topicot, így sikerült ezt az LG-t is kiszűrni (mondjuk üzletben jobban tetszett egy elméletileg alsóbb kategóriás Samsung képe - hátrány hogy két különböző üzletben tekintettem meg, illetve ki tudja melyik hogy volt beállítva - de akkor lehet hogy az eltérő panel ütközött ki ennyire). Tavalyi modellből szinte mindenhol csak a C5x0 szériát láttam (mondjuk annyi helyen nem jártam, 1 MM, 1 Saturn és Tesco
) sajna...
-
hoffman_
nagyúr
Pár hónapja nagyon benne voltam, amikor magamnak kerestem. Az akkor befutók már kifutottak sajnos, így le vagyok maradva, és mai piacon nem tudom mi a tuti
LG-t annyira nem komázták anno LCD topicban, IPS panel miatt is, van aki pont emiatt szerette. Ha még nem tetted meg, te is nézz be a tévésekhez, nagyon okos figurák vannak. Amúgy ajánlom figyelmedbe a C630-at, ami ugyanaz, mint a C650, csak nincs internet opció benne, és matt kijelzős. 100k volt a legalja nem olyan rég még láttam a Szentendrei úti Auchanban 110-ért, úgy, hogy 0%-os THM-re el lehetett hozni
-
hoffman_
nagyúr
Régen talán. Ma már elhanyagolható
futo001:
Mindenképp
És amennyiben nem 300+ ezerért tervezel tévét venni, úgy a LED-et is felejtsd el sürgősen. Az alsóbb szegmensben alkalmazott LED technológia nem egyezik meg a prémium kategóriás tévékével, ez azt eredményezi, hogy egy mezei(CCFL) háttérvilágítású tévé bizony szebb képet fog adni - olcsóbban. Egy jól kalibrált LED tévé ha mondjuk 80 wattot eszik, akkor egy jól beállított CCFL eszik 85 wattot. Lényegében parasztvakítás. Ehhez mérten mondjuk egy plazma sem eszik 100-nál többet. Ha 0-24ben megy otthon egy 40" vagy 50" körüli tévé, akkor talán érezhető a differencia. De plazmát az vesz általában, aki filmezni szeret, nem híradót meg rtlklubot nyomatni állandó jelleggel. Na de ennyit offoltam, hagyom a topicod az okoskodással
A tévés topicokban kérdezz bátran
+1: Ennyi pénzért inkább 40"-os C650-es Samsungot vegyél, ennek a kategóriának az egyik királya. Hátránya, hogy 2010-es modell, és eléggé eltűnőben van.
-
-
hoffman_
nagyúr
Tudom, hogy nem erről szól a topic, nem tudom mennyit jártál utána, esetleg itt a fórumon, de 160ezerért nem érdemes 32"-es LED tévét venni... Ha rám hallgatsz, akkor örülsz, hogy nem sikerült a megrendelés, rászánsz még egy kis időt, és benézel az LCD TV topicba mindenképp, esetleg a plazmába is
-
baluka26
veterán
Nekem már az furcsa, hogy 32"-os tévé, a leírásban 42"-t ír. Ilyen helyről alapból nem vásárolok.
Mikor szeretnéd elvinni a bicajt?
-
Jim-Y
veterán
Pedig egyébként korrektek, és régóta a piacon vannak, 2 boltjuk is volt, az egyik -a kisebb- a Ferenc körúton volt megtalálható, de pár hónapja megszűnt a kisebb üzletük, vagy legalábbis összevonták a kettőt. üdv
-
Lehet elfelejtettek szólni, hogy szabadságon lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ismeri valaki a Users nevű számítástechnikai üzletet (VII, Damjanich u.)?Nagy nehezen rászántam magam a TV vásárlásra,...
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fujifilm X
- Villanyszerelés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pici telefon, óriás akksival?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Lian Li, 14600KF, 3/4 konfig, VGA, memória, SSD nélkül
- DELL OptiPlex 5055 SFF / Ryzen 5 PRO 2400G / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / több db / számla
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest