- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Az utóbbi pár napban lelkesen olvasgattam a topicot, így sikerült ezt az LG-t is kiszűrni (mondjuk üzletben jobban tetszett egy elméletileg alsóbb kategóriás Samsung képe - hátrány hogy két különböző üzletben tekintettem meg, illetve ki tudja melyik hogy volt beállítva - de akkor lehet hogy az eltérő panel ütközött ki ennyire). Tavalyi modellből szinte mindenhol csak a C5x0 szériát láttam (mondjuk annyi helyen nem jártam, 1 MM, 1 Saturn és Tesco
) sajna...
-
hoffman_
nagyúr
Pár hónapja nagyon benne voltam, amikor magamnak kerestem. Az akkor befutók már kifutottak sajnos, így le vagyok maradva, és mai piacon nem tudom mi a tuti
LG-t annyira nem komázták anno LCD topicban, IPS panel miatt is, van aki pont emiatt szerette. Ha még nem tetted meg, te is nézz be a tévésekhez, nagyon okos figurák vannak. Amúgy ajánlom figyelmedbe a C630-at, ami ugyanaz, mint a C650, csak nincs internet opció benne, és matt kijelzős. 100k volt a legalja nem olyan rég még láttam a Szentendrei úti Auchanban 110-ért, úgy, hogy 0%-os THM-re el lehetett hozni
-
hoffman_
nagyúr
Régen talán. Ma már elhanyagolható
futo001:
Mindenképp
És amennyiben nem 300+ ezerért tervezel tévét venni, úgy a LED-et is felejtsd el sürgősen. Az alsóbb szegmensben alkalmazott LED technológia nem egyezik meg a prémium kategóriás tévékével, ez azt eredményezi, hogy egy mezei(CCFL) háttérvilágítású tévé bizony szebb képet fog adni - olcsóbban. Egy jól kalibrált LED tévé ha mondjuk 80 wattot eszik, akkor egy jól beállított CCFL eszik 85 wattot. Lényegében parasztvakítás. Ehhez mérten mondjuk egy plazma sem eszik 100-nál többet. Ha 0-24ben megy otthon egy 40" vagy 50" körüli tévé, akkor talán érezhető a differencia. De plazmát az vesz általában, aki filmezni szeret, nem híradót meg rtlklubot nyomatni állandó jelleggel. Na de ennyit offoltam, hagyom a topicod az okoskodással
A tévés topicokban kérdezz bátran
+1: Ennyi pénzért inkább 40"-os C650-es Samsungot vegyél, ennek a kategóriának az egyik királya. Hátránya, hogy 2010-es modell, és eléggé eltűnőben van.
-
-
hoffman_
nagyúr
Tudom, hogy nem erről szól a topic, nem tudom mennyit jártál utána, esetleg itt a fórumon, de 160ezerért nem érdemes 32"-es LED tévét venni... Ha rám hallgatsz, akkor örülsz, hogy nem sikerült a megrendelés, rászánsz még egy kis időt, és benézel az LCD TV topicba mindenképp, esetleg a plazmába is
-
baluka26
veterán
Nekem már az furcsa, hogy 32"-os tévé, a leírásban 42"-t ír. Ilyen helyről alapból nem vásárolok.
Mikor szeretnéd elvinni a bicajt?
-
Jim-Y
veterán
Pedig egyébként korrektek, és régóta a piacon vannak, 2 boltjuk is volt, az egyik -a kisebb- a Ferenc körúton volt megtalálható, de pár hónapja megszűnt a kisebb üzletük, vagy legalábbis összevonták a kettőt. üdv
-
Lehet elfelejtettek szólni, hogy szabadságon lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ismeri valaki a Users nevű számítástechnikai üzletet (VII, Damjanich u.)?Nagy nehezen rászántam magam a TV vásárlásra,...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Sharkoon CA-I mini ITX szálcsiszolt alumínium fém ház (festetlen, hibátlan
- Seasonic ECO430 tápegység, hibátlan, irodai gépből
- NVME ADATA 128Gb ASX800NP-128GM-C, hibátlan, irodai gépből
- 8Gb (2x4 dual) Kingston HyperX, hibátlan, irodai gépből
- Intel core i3 7100 CPU (51Watt) gyári hűtővel, hibátlan, irodai gépből, IGPU: Intel HD Graphics 630
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- SzoftverPremium.hu
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest