- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- gerner1
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
Új hozzászólás Aktív témák
-
stawros
tag
válasz
Csoffadalom #247 üzenetére
Szeva, grat.az íráshoz, jó a story, persze kívűlről mindenki másképp látja ezt a dolgot amit leírtál, de 1 a lényeg.Az idő és a szerelem, melyből nem mindenkinek jut sok eme életben.Sztem 1 picit rámenősebb lehettél volna, de helyesen tetted amit tettél.Kivéve 1 dolgot, ne az üveget fogd meg hanem a csajt.Kezdeményezz, légy rámenősebb, persze az életben sokféle szituációval találkozol főleg ha még fiatal vagy.Sok sikert hozzá.
-
strife
tag
válasz
Csoffadalom #247 üzenetére
Én is így éreztem sokáig sőt néha még mostanában is, hogy semmi sem elég jó, de már nem izgat. Egy ideje nincs kapcsolatom, exem és más "kedves hölgyek" miatt teljesen elveszett a bizalmam a nők terén. Nem azt mondom, hogy nem szeretnék kapcsolatot, de most jól megvagyok egyedül. Akivel pedig megismerkedek azokról egyből levágom általában, hogy milyen alkatok így el is megy tőlük a kedvem. Konkrétan úgy vagyok ha lesz valami lesz ha nem nem. Feleslegesen nem idegeskedem s azóta jobban is érzem magam. Jól teszed, hogy nem adod fel nem is szabad. Tudom, hogy k**vára elcsépelt szöveg, de tényleg igaz hogy előbb utóbb lesz valaki, pont mikor nem számítasz rá. Csak arra kell vigyázni, hogy mikor tényleg jön akkor kell higgadnak maradni.
Reméljük, hogy 8 év múlva már boldog családos ember leszel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Történet a csalódásról, a szokott végkifejlettel. Bár attól függ, kinek mi a megszokott.
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest