Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Assdak
őstag
Hát nem. Jössz itt azzal, hogy én benyeltem a Samsung-Apple féle marketing maszlagot, miközben egyiket sem dícsértem egy árva szóval sem. Meg lehet nézni hány kommentem van, apple, vagy samsung topikokba. Nagyjából nulla, mivel az egyiket kifejezetten gyűlölöm az üzletpolitikája miatt, a másikat pedig képtelen vagyok komolyan venni. Soha nem vettem egyiktől sem készüléket. Amiről én beszélek, az a piac. A legkeresetebb telefonok, a prémium kategórában, jelenleg az i6/i6p, S6, note. Ezekből adják el a legtöbbet, és ezekre tekint a piac nagyrésze úgy, mint prémium telefonokra. És ezek mindegyikén ott vannak a fizikai gombok, nem sporolták le őket. Ezek jelenleg a top shelling productsok, nem pedig az általam dzsunkának titulált, a fentiekhez képest minimális mennyiségben eladott készülékek. Az MS mégis ezeket követi a szoftveres gombokkal, nem azokat a flagship modelleket, amiket visznek mint a cukrot. Hot irreleváns, hogy te mit tartasz a legjobbnak, ha a piacról beszélünk, és ehhez nem kell egyik márkát sem szeretni.
Ha nem vagy képes felfogni amit írok, és jössz ezzel a Samsung bérenc hülyeséggel, akkor ne haragúdj, ha nem tartalak kellően értelmesnek a további csevejhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...