Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amazonas
senior tag
Pont ilyet vettem pár hete a meglévő Oral-B Vitality mellé - bár igaz, amolyan tartalék/utazó fogkefének.
Pár használat után azt tudom mondani, hogy szerintem, a célnak megfelel - továbbá a fejek is kompatibilisek az Oral-B-vel.
Igaz, én is új vagyok még az elektromosok terén - pont pár hete kezdtem, ezért is örültem nagyon ennek az írásnak.Viszont, nem tudom, ki hogy van vele, de nekem kevésnek tűnik az a 2 perc, igaz most még a Vitality-vel csomagolt puha sörtés fej van, és most akarom majd kipróbálni a CrossAction fejet. (Manuálissal is hosszú perceken keresztül súroltam, sőt, volt olyan, hogy egymás után 2-szer is fogat mostam, mert nem volt meg a tisztaság érzése.) 2 perc után én még éreztem az aznapi étlapot...
Egyébként, fogmosás után ujjal is ki szoktam "kaparni"-húzni az ínyem töve és az arcbőr közötti külső vájatokat. Ez egyfajta masszázs is az ínynek.
Írta valaki, hogy a nyelvet nem szabad a fogkefével lehúzni, mert így a kefére kerülnek a bacik. Szerintem van annyi triklozán a fogkrémekben, hogy ez teljesen mindegy...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- iPhone-t használók OFF topikja
- Subaru topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xbox tulajok OFF topicja
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest