- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amazonas
senior tag
Sziasztok,
3 éve használok sima, mezei, "mezítlábas" Oral-B-t a Cross Action fejjel, de most, hogy olvastam a szónikusok azon képességéről, hogy állítólag "lassan, de leszedi a fogkövet is", elgondolkodtam egyen, hogy majd esetleg variálom a kettőt. A szónikusoknak ezt a hatását meg tudjátok erősíteni saját tapasztalat alapján is? Illetve, a nagyfrekvenciás rezgés által keltett ultrahang nem "kezdi ki" a töméseket?
-
Amazonas
senior tag
válasz
SirRasor #280 üzenetére
Részemről, én is plusz egy szavazatot adok a forgófejesre. Egy alap Oral-B Vitality-t használok Cross-Action fejekkel 2 éve, és meg vagyok vele elégedve. (A fejeket akkor veszem nagy tételben, amikor akciósak.)
Olyan, hogy "egyértelműen jobb", szerintem nincs. Mindenkinek más jön be.[ Szerkesztve ]
-
Amazonas
senior tag
válasz
SirRasor #277 üzenetére
A reggeli előtti fogmosást sosem értettem. Minek mos valaki fogat, ha utána nemsokára enni fog? (Más az, hogy ha az asszony miatt teszed...
) Ha nem tudsz reggelizni, nem lesz action (
), és nem ittál semmi savasat-cukrosat (gyümölcsé, pl., de a szénsavas vizet én nem számítanám ide) sem, akkor nem sok értelmét látom a reggeli fogmosásnak. A leheleted felfrissítésére szerintem egy cukormentes rágó bőven megteszi. Az "üres" (fogmosást helyettesítő) szájvizezést sem szabad túlzásba vinni.
Ha napközbeni étkezések után van lehetőséged normálisan fogat mosni, akkor várj min. kb. 30 percet, főleg, ha chips-et is ettél ().
A termék kiválasztásában először azt kell eldöntened, hogy melyik technológia (oszcilláló vs. szónikus) mellett teszed le a voksodat. Annyi, hogy a forgófejeseknél talán többféle kefekialakítás közül válogathatsz, mint a szónikusoknál.[ Szerkesztve ]
-
Amazonas
senior tag
Azért ez szerintem nagyban függ a fogmosás technikájától, időzítésétől, idejétől, a használt fogkrémtől, a használt fejtől, és még ki tudja, mitől is. Végül, de nem utolsósorban, a genetika (kinek milyen csontozata, fogai vannak) is közrejátszik (ez utóbbit fogorvostól hallottam).
Már a sima "mezei" Oral-B Vitality-vel történő, megfelelő technikával kivitelezett, legalább 2 perces fogmosás is fényévekkel többet ér szerintem, mint amit az emberek nagy többsége művel "fogmosás" címszó alatt, hagyományos kefével, sokszor közvetlenül cukros, savas ételek-italok elfogyasztása után.
Rengetegszer szó volt már róla, de sokan megfeledkeznek a nyelv letisztításáról, illetve a fogínyek átmasszírozásáról (vérellátás javítása) is.[ Szerkesztve ]
-
Amazonas
senior tag
válasz
Panthera #221 üzenetére
Igen, ezt korábban én írtam, de nem teljesen pontosan. Az Oral-B fej rámegy a Nevadent készülékre, de érdekes módon, a Nevadent fej nem megy rá teljesen az Oral-B készülékre (legalábbis a Vitality-re nekem nem ment rá teljesen).
Viszont, szerintem, már egy Vitality is jobban megéri, összességében valahogy mégiscsak minőségibb érzetet kelt, ráadásul 5k alatt igazán jó vétel. Igaz, ez Sensitive fejjel van, de az Oral-B pótfejeket a Müller-ben érdemes azért megnézni.[ Szerkesztve ]
-
Amazonas
senior tag
válasz
noPublicFG #210 üzenetére
Az a lényeg, hogy kompatibilisek legyenek a pótfejek. Ezeket általában jelezni szokták az "utángyártott" termékeken, de egyébként, pont valaki írta korábban, hogy eredeti pótfejet is be lehet szerezni jóval olcsóbban az Ázsia Center-ben, a Pólus mellett.
Meg, figyelni kell az akciókat a hipermarketekben, vagy online is. -
Amazonas
senior tag
Pont ilyet vettem pár hete a meglévő Oral-B Vitality mellé - bár igaz, amolyan tartalék/utazó fogkefének.
Pár használat után azt tudom mondani, hogy szerintem, a célnak megfelel - továbbá a fejek is kompatibilisek az Oral-B-vel.
Igaz, én is új vagyok még az elektromosok terén - pont pár hete kezdtem, ezért is örültem nagyon ennek az írásnak.Viszont, nem tudom, ki hogy van vele, de nekem kevésnek tűnik az a 2 perc, igaz most még a Vitality-vel csomagolt puha sörtés fej van, és most akarom majd kipróbálni a CrossAction fejet. (Manuálissal is hosszú perceken keresztül súroltam, sőt, volt olyan, hogy egymás után 2-szer is fogat mostam, mert nem volt meg a tisztaság érzése.) 2 perc után én még éreztem az aznapi étlapot...
Egyébként, fogmosás után ujjal is ki szoktam "kaparni"-húzni az ínyem töve és az arcbőr közötti külső vájatokat. Ez egyfajta masszázs is az ínynek.
Írta valaki, hogy a nyelvet nem szabad a fogkefével lehúzni, mert így a kefére kerülnek a bacik. Szerintem van annyi triklozán a fogkrémekben, hogy ez teljesen mindegy...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Vajon jobb az elektromos fogkefe a manuálisnál? Vagy pont fordítva? Lehet hátránya valamelyik típus használatának? Hogyan érdemes fogat mosni?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nők, nőügyek (18+)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Megemeli a Microsoft az Office-Teams duó árát az EU kedvéért
- Gitáros topic
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest