Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
sztem minden platformon át lehet állítani a stoppot (legalábbis az mbtradingnél igen), de azzal csak magadat szivatod meg.
én ha felteszem, hogy megveszem egy ciklus alját egy emelkedő trendben akkor a ciklus alja alá beteszem a stoppot. ha az árfolyam bemegy azalá, akkor az azt jelenti, hogy tévedtem és ezért kistoppolódok, nem fogom eltologatni a stoppot. lehet, hogy csak 2 pippel ütnek ki és utána az árfolyam elindul a nekem jó irányba, volt már rengeteg ilyen, de hát ez van.a taktikád nekem annyiból nem tetszik, hogy pl. egy emelkedő trendnél az hogy az árfolyam eléri a trendcsatorna tetejét még nem jelenti azt, hogy utána azonnal esni fog, lehet hogy csak eloldalazgat egy darabig aztán újabb csúcsra megy (eső trendcsatornánál meg fordítva). a másik meg hogy én trendcsatornákat az 5 percesre még egyszer sem tudtam rárajzolni.
vagy ha igen, akkor mire kialakult a csatorna, az már a vége volt. eleve az idő túlnyomó többségében nincs is semmilyen trend csak egy nagy összevisszaság."the trend is your friend" szokás mondani de én hozzáteszem, hogy "until the end".
figyelem a trend végére utaló jeleket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk dokkolókat
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
vagy ha igen, akkor mire kialakult a csatorna, az már a vége volt. eleve az idő túlnyomó többségében nincs is semmilyen trend csak egy nagy összevisszaság.