Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- New Game Blitz - 2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
egyrészt mi mástól is függne, mint a pénzügyektől, másrészt az alternatív megoldás elemzése nem csak pénzügyi síkon végezhető el, hanem bármin.
Neked az számít, hogy mennyire stresszes a meló? milyen más választási lehetőséged van, az mennyire stresszes?
Neked a kihívások számítanak? Milyen kihívásokat támaszt az alternatív lehetőség?De a vége szerintem mégis ugyanaz: a zseton.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
lapa
veterán
az, hogy szükséged van-e a háztájira / önellátásra / lehető legönellátásra az egy saját magad számára eldöntendő kérdés.
vagy feltehető lights verzióban úgy, hogy "jobb lenne-e a háztáji, mint most a nincsháztáji?"
ha ez el van döntve, akkor abból következik az a kérdés, hogy ez eggyel több ok-e a következő lehetőség(ek)nél csirkeképes ingatlan vásárlására.
-
Thrawn
félisten
Éljenek az ízfokozók! Janem...
Jhonny06: Épp az előbb telefonáltam ezügyben, állítólag Samsara a címe, de erre keresve mást találtam, illetve ugyanezt a kis részletet. Nemsokára IRL is megtudakolom.
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest