Hirdetés

2024. március 3., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#22) hoffman_ válasza bambano (#19) üzenetére


hoffman_
nagyúr

örülök, hogy ilyen biztos vagy ebben (megint :D ). én nem, mivel nem tudom kézzefogni a tényeket, amikre alapozol. de a legjobb szívvel kívánom, hogy igazad legyen, tényleg.

a bejegyzéshez:

épp ebédelek, közben kattintottam rá, nem igazán tudom megérteni a gyomorforgatós dolgokat, ez még messze van attól, hogy engem zavarjon.

az elvi része, és amit tulajdonképpen látunk, nos az már kicsit más tészta. érdemes elgondolkodni rajta, nyilván. de attól még nem fog változni semmi. mind a 2 millio pesti neveljen csirkét a panelban, hogy egészséges házi hús legyen otthon? jó ötlet.

a másik, rohadt szomorú tény, hogy biza ettem én 110%-osan "bio" csirkét, vidéki pipi, vidéki nevelés, csupa eredeti kajával tömve, no génkezelt vetőmag, meg kutyafüle, még az is "bio" volt, amit a fű evett, amit megevett a csirke. a pipi ezek után gondos előkészítést, házi fűszereket kapott, és végeredményben nem volt rossz, de túl jó sem. egy osanos műcsirke, egy marék zacskós fűszer, és az ízorgia, amit édesanyám összedob kb 60 perc alatt, körberöhögte szegény házit. fostos érzés, de ez van.

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.