- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Huananzhi X99 TF
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
egyrészt mi mástól is függne, mint a pénzügyektől, másrészt az alternatív megoldás elemzése nem csak pénzügyi síkon végezhető el, hanem bármin.
Neked az számít, hogy mennyire stresszes a meló? milyen más választási lehetőséged van, az mennyire stresszes?
Neked a kihívások számítanak? Milyen kihívásokat támaszt az alternatív lehetőség?De a vége szerintem mégis ugyanaz: a zseton.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
válasz Flashback #78 üzenetére
Honnan jönne, Eurékában klónozzák a csirke azon részeit, amit szívesen megveszel...
szerk: az a része az impresszív számomra, mikor a végén a pasi hasára pont ugyanúgy rajzolják fel a vágási vonalat, mint ahogy a marhát vágnák...
[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
szerintem a háztáji kérdést az alternatív költség/bevétel fogalmával kell megválaszolni. Ha van olyan munkád, amivel ugyanannyi idő alatt többet keresel, akkor nem kell háztáji. Ha nincs olyan vagy semmilyen munkád sem, akkor kell háztáji. A semmittevésnél jobb a háztáji, egy jó melónál meg nem.
-
bambano
titán
válasz Coccolino_O #57 üzenetére
ha kinézek itt a folyosóra, úgy látom, megvan a válasz
-
bambano
titán
élve nem nyírhatod ki őket, mert akkor nem jön ki belőlük a vér, vagyis használhatatlan lesz a húsa. ezért kell kábítani, hogy a kivéreztetés valamennyire "humánusan" történjen.
ugyanez van a film itt be nem mutatott részében, amikor a szarvasmarhákat vágják, ott is kábítás van, majd elvágnak egy-két ütőeret, amitől vaskos sugárban jön a vér az állatból. utána nekiesnek korongfűrésszel meg láncfűrésszel és szétbontják. én láttam, a filmhez képest az ilyen hentelős játékok úgy néznek ki, mint amikor barbi baba hellokittit abuzál.
-
bambano
titán
-
bambano
titán
mert a különböző születésszabályozási erőfeszítéseknek az a már most is látható hatása, hogy 2050-re tetőzni fog a népesség. Utána viszont elindul a természetes fogyás, ha nem hagyják megint felpörögni a születéseket.
Nem azt mondom, hogy ez minden szempontból jó lesz, de darabszámra nem veszélyes a népesség.
-
bambano
titán
nem tudom, mit aggódsz, vissza fog szorulni a népesség, nem is kevéssel.
ez a sokszoros túlnépesedés című baromság csak arra jó, hogy eladja a gagyi bulvárlapokat, ha éppen nem dugnak a valóságsókban és nem hamisítanak egy tehetségkutató szavazást se.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 1TB SSD / 2TB HDD / 750w Gold! BeszámítOK
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AlzaErgo gurulós TV állvány 37"-70" fekete - alkalmi áron
- Thinkpad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- OnePlus 12 16/512GB Új állapotban 12hó jótállás+Áfá-s számla!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest