- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
de ez most így gyakorlatilag csak pénzügyi síkon mozog. ha nekem tennék fel a kérdést, akkor mindamellett, hogy függne a pénztől, teljesen más alapokon feküdne a választásom(a megvalósítás kivitelezése és ideje már más kérdés).
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Thrawn
félisten
Boncolgassuk Grétsy tanár úr: "élve nem nyírhatod ki őket"
Élve nem lehet valamit kinyírni? Hát akkor holtat nyírsz ki? Vagy hegylakó költözött a csirkébe?
"ezért kell kábítani, hogy a kivéreztetés valamennyire "humánusan" történjen."
Az előzőhöz szorosan kapcsolódóan nézve/értelmezve ha kábult akkor már nem él? Szerintem te fuss neki mégegyszer, butaságot írsz.
Vladi: Sokmindenben egyetértünk ezért kénytelenek vagyunk ilyeneken vitatkozni
Egyébként értem én, hogy mit akart leírni, csak mégsem azt írta le.
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
Nocsak, már nem altatás hanem kábítás?
De ez már megint mi, hogy élve nem jön ki belőlük a vér? Pont, hogy akkor jön ki, kipumpálja a szív amíg él a tulajdonosa. Ha elhullott, akkor a vér semerre nem fog kifolyni pár cseppen kívül.Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
hoffman_
nagyúr
örülök, hogy ilyen biztos vagy ebben (megint
). én nem, mivel nem tudom kézzefogni a tényeket, amikre alapozol. de a legjobb szívvel kívánom, hogy igazad legyen, tényleg.
a bejegyzéshez:
épp ebédelek, közben kattintottam rá, nem igazán tudom megérteni a gyomorforgatós dolgokat, ez még messze van attól, hogy engem zavarjon.
az elvi része, és amit tulajdonképpen látunk, nos az már kicsit más tészta. érdemes elgondolkodni rajta, nyilván. de attól még nem fog változni semmi. mind a 2 millio pesti neveljen csirkét a panelban, hogy egészséges házi hús legyen otthon? jó ötlet.
a másik, rohadt szomorú tény, hogy biza ettem én 110%-osan "bio" csirkét, vidéki pipi, vidéki nevelés, csupa eredeti kajával tömve, no génkezelt vetőmag, meg kutyafüle, még az is "bio" volt, amit a fű evett, amit megevett a csirke. a pipi ezek után gondos előkészítést, házi fűszereket kapott, és végeredményben nem volt rossz, de túl jó sem. egy osanos műcsirke, egy marék zacskós fűszer, és az ízorgia, amit édesanyám összedob kb 60 perc alatt, körberöhögte szegény házit. fostos érzés, de ez van.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
Új hozzászólás Aktív témák
lo Elgondolkodtató...
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Folyami kavics ihlette az ASUS hordozható SSD házát
- Horgász topik
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Óra topik
- Router gondok
- Nyaralás topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Dell R630: 2x Intel Xeon E5-2680 v3 (24/48mag) 64GB - 1,5TB DDR4 ECC, 8x SFF, H730 1GB, ÁFÁs
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- ASUS TUF Gaming 1200W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Asus Rog Thor 850W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- PNY Quadro RTX A5000 24GB GDDR6 384bit
- Amazon Kindle 10th gen (2020)
- Újszerű Ps5 Pro 2TB SSD+Lemezmeghajtó(2027.11.11-ig Garanciás)
- Teljesen új , bontatlan Samsung 77 " OLED 4K S90D Smart AI TV (2024) ingyenes házhozszállítás + gari
- Glorious GMMK 3 Hall Effect 75% black (rapid trigger)
- Keveset fogyasztó Intel Core i5-4570T eladó - Maximális TDP 35 Watt
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest