Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie17
addikt
Szépet csattant a végén a kép
Pedig az írásból azt éreztem nem mutatod meg a féltett képet
Amúgy nekem tetszett, mint az összes eddigi is
-
guga
Közösségépítő
Kopi31415!

Thunderzolee! A mi a mi
a repcsisre gondolsz?Porcupain! Azt hiszem már nem fogok változni, a gondolatok összeszedettségéről lemaradtam
szeretek szétszórtan írni

Andie! Nincsen kanál csörrenés nélkül, egészséges dolog, ha a felgyülemlett feszültségeket az ember a helyén kezeli, nálunk ez 10 perces viharokban mérhető

Ám haragudjatok, de ne vétkezzetek: a nap le ne menjen a ti haragotokon;
A firefox-ra nem tudok mit mondani, elborult linuxos vagyok. A képek között nincs különbség, az elérési útvonal ugyanaz, a méretek és a file formátum is, ha az egyiket letölti, akkor a másiknak is le kell jönnie

fene_vad! Üdv! Köszi, azt se tudom mi az a disztichon, mindjárt rákeresek, ha már nem tudok úgy írni

heydaddy!

Vakegérke! Jogos, az egész teljes napunk feszültségekkel volt teli, próbáltam nem szépíteni rajta

szepko!

KillHates! Figyejjémán origi Bánki, persze, hogy hoztunk, azóta már fordultunk vagy öccör, szétverték a kőművesek a fürdőszobát, vécét és a kamrát, most már egy helység, vadi új kéményünk van, nemsokára jön a vízszerelő és utána a cserépkályhás
Neketek gömbölyödik? -
Höhnye! Oszt homokot hoztatok Göröcről?

-
szepko
tag
Nem, nem hoztam fiam, csak egy sörre valót.
-
Vakegérke
félisten
Ez nagyon zaklatott hatású volt. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem jó.
-
heydaddy
csendes tag
Vannak ám szokásaitok

-
Andie
őstag
Ez jó volt guga, köszi ismét! Kicsit csodálkoztam, hogy átveszekedtétek a napot a kedves nejeddel, mert eddig úgy tekintettem rátok, mint mintapárra. Persze a veszekedés is lehet "egészséges", de az irásból már nem ez a kép jött le. Remélem azért gyorsan egyenesbe jöttetek.
Van egy bajom a szösszeneteiddel! Nem jönnek be a képek, vagy csak kis hányaduk. Most is, az elsö 3 mühódkép simán bejön, seperc alatt. Ami utána jön, azok viszont nem. Csak loadingol a firefox, 5 percig, aztán vagy 404, vagy fehér lap, apró fekete betükkel: http://www.guga.hu/egyebek/feherfoltge5.jpg
Ez mitől lehet? Az első 3 müholdkép továbbra is bejön pöccre.
-
Porcupain
aktív tag
Ez kegyetlen jó volt, csak egy kis összeszedetség nem ártana, mert néha kénytelen voltam elveszni a gondolatok közt

Az acélos hátú bögöly kifejezetten tetszett.

Amúgy meg tipikus családnak tűnik, egy család nem igazi veszekedés nélkül.
Az illegális szemét telep, pedig meg érne egy tv2 naplós e-mailt.

-
Húúúú, ez jó volt.
Googleval mi lehetett, talán régi volt a kép? -
törölt tag

Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Le Mans Ultimate
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Sopron és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Dell Inspiron 5559 /i5-6200U/8GB/240GB SSD/WIN10/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
ha megjön a baba, gyorsan össze kell hozni a következőt, hogy ne legyen nagy a korkülönbség
Pedig az írásból azt éreztem nem mutatod meg a féltett képet