Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
guga
Közösségépítő
Kopi31415!

Thunderzolee! A mi a mi
a repcsisre gondolsz?Porcupain! Azt hiszem már nem fogok változni, a gondolatok összeszedettségéről lemaradtam
szeretek szétszórtan írni

Andie! Nincsen kanál csörrenés nélkül, egészséges dolog, ha a felgyülemlett feszültségeket az ember a helyén kezeli, nálunk ez 10 perces viharokban mérhető

Ám haragudjatok, de ne vétkezzetek: a nap le ne menjen a ti haragotokon;
A firefox-ra nem tudok mit mondani, elborult linuxos vagyok. A képek között nincs különbség, az elérési útvonal ugyanaz, a méretek és a file formátum is, ha az egyiket letölti, akkor a másiknak is le kell jönnie

fene_vad! Üdv! Köszi, azt se tudom mi az a disztichon, mindjárt rákeresek, ha már nem tudok úgy írni

heydaddy!

Vakegérke! Jogos, az egész teljes napunk feszültségekkel volt teli, próbáltam nem szépíteni rajta

szepko!

KillHates! Figyejjémán origi Bánki, persze, hogy hoztunk, azóta már fordultunk vagy öccör, szétverték a kőművesek a fürdőszobát, vécét és a kamrát, most már egy helység, vadi új kéményünk van, nemsokára jön a vízszerelő és utána a cserépkályhás
Neketek gömbölyödik?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
ha megjön a baba, gyorsan össze kell hozni a következőt, hogy ne legyen nagy a korkülönbség