- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
domi007
őstag
Hát az a két parancs a terminálban nem oszt, nem szoroz...
Mindenki más: a következő cikk már teljesen OK, előredátumozva vár.
A WEP működése, és hibái vannak közérthető, mégis részletes módon leírva benne... a támadás elméletével együtt (tehát ha valaki azt elolvassa, és megérti, akkor már nem lesz belőle vérpistike)
Persze szó esik a WPA-ról is, de arról csak 2 bekezdés, abból is az egyik a jelszótörés technikájával foglalkozik...Még pár nap, és olvashatjátok
sh1n0b1:
Xploitz nem én vagyok, én nem nyújtok segítséget vérpistikének
Ha már ilyeneket írsz, hogy:
mugy, találtam értelmes tutorialt, addig eljutottam, hogy a háló csatornája a 10-es, csak nekem vmiért wifi0 helyett wlan0 van a listában :S meg nincs ath0-m sem... mi lehet a baj?
és nem tudod a választ, az már übergáz. Olvass egy picit, más fórumok is vannak.
Ha tudnád, én mennyit olvastam....Még a laptophoz sem ültem le, amivel kísérleteztem, máris tudtam az ilyen alapdolgokra a választ.
De mivel te egy tipikus script kiddie vagy, adok még 2 kulcsszót: CHIPSET és DRIVEREzekután pedig már csak csúnyán fogok rádnézni...
JA, és ez meg nagyon bejött:
egyébiránt, ez az első olyan linux dist, aminek megfogott a kezelőfelülete... lehet hackernek születtem?
Nem tudom, hány linuxot láttál már, de hogy elég sok helyen van ugyanilyen KDE felület, az szinte biztos...Azért, mert a srácok lecserélték a hátteret, nem kell őket az égbe küldeni
De azért kösz...DOMy
mod: látom, sokat termeltetek már, valahogy lemaradtam 18 üziről
bobace:
Tényleg? Miért nem?Mit ír ki?
xconfig-ot próbáltad?
Nálam a CD újraírása általában megoldott minden problémát. (jó, mondjuk xar Fuji újraírható CD-nél mit várjon az ember..)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ienyrid m4 pro s+max kiváló állapotban riasztoval plusz ledel !!!!!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest