- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
greenmaur
tag
Ebben igazad van ám, ismerős nélkül szinte lehetetlen külföldre menni. (Tisztelet a kivételnek) Csak hát mond ezt egy pályakezdőnek, akinek fogalma sincs az egészről. Azt hittem minden olyan lesz mint a mesében. Szállást biztosították volna, kiutazást is meg kezdésnek az az 1500-1600 EUR is kecsegtető volt. Csak ugye a két HR-es hölgy akik a helyzet magaslatán voltak kicsit félreértelmezték az álláshírdetést. És ők "vizsgáztattak" engem angol, németből.
A poén még, hogy 2 hónapra erre hívtak, hogy lenne egy nagyon fajin munka angliában.Szépen megköszönten a lehetőséget, de a szavuk nálam örökre hiteltelen marad.
A másik kedvencem még, amikor Pestre hívtak interjúra ilyen telefonos ügyfélszolgálatosnak. Kezdésnek mondom még elmegy. Ha adnának olyan 120-150 nettót még a felköltözéssel is oké lenne. (Karcsú, de kezdetnek oké. Nyugodtan kereshetnék mellette rendes munkát)
Mikor odamentem közölték, hogy a HR-es aki interjúztatott volna beteg és a valamilyen külföldi nagyfőnök fog engem angolul interjúztatni. Viszont ne aggódjak de adnak mellém egy korombeli (~25) tolmácsot, aki majd segít. Mondom fasza, megint felkészülés nélkül kell mindent kivágnom angolul. Nem baj, essünk neki.
Mindent megbeszéltünk térjünk a bérre. Mennyit gondolok? Mondtam egy 130 nettót hátha. Ők: 120 bruttó + teljesítmény arányos jutalék. Az fasza mondom, mert nincs tapasztalatom ilyen munkatéren, hogy adjak el bármit is. Hát lesz 2 hét tréning...Aha, köszi.
Este hívtak, hogy: "Kiválasztottuk magát a pozícióra, ismétlem kiválasztottuk magát"
Megköszöntem, és elmondtam neki, hogy ebből a bérből még az albérletet sem tudnám kifizetni köszönöm nem. Ők azért még megpróbáltak rábeszélni hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Szervusztok,Egy ideje járok állásinterjúkra, mert szeretnék egyrészt anyagilag előbbre jutni, másrészt meg szívesen...
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gitáros topic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Brave
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Intel PC , i7 8700 , RX 6600 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 750GB HDD
- Garanciális! ASUS Zenbook Notebook! 13" OLED / i7-1065G7 / 8GB / 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 Gen4 Laptop! Intel i5-1345U / 16GB DDR5 / 13.3" WUXGA
- LG UltraWide 40WP95XP ívelt 5K2K Nano IPS monitor! 72Hz / 5ms / FreeSync
- Lenovo ThinkPad X1 FOLD! Hybrid laptop! Hajlítható OLED kijelzős (2048x1536)! BeszámítOK!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest