Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben, újabb kínai csoda.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
benoce
tag
Az Emachines anno 2004 magasagaban vasarolta fel a Gateway, majd 2007 kornyeken az Acer eldontotte megvetti a labat az USA-ban, ezert vasarolta fel a Gateway-t.
Jelenleg ez lenne, az olcso belepo Acer marka, az Aspireket pedig szeretnek kicsit fentebb pozicionalni.
Nevezhetjuk az Acer "b" brandjenek is. -
Napfénysüti
nagyúr
Én úgy tudom ez az ACER egy olcsóbb márkája. Mostanában mindent felvásárolnak(pl. ETEN)

Asszony ismerősének is Emachines van még nem panaszkodott rá. Bár azért barátnőm talán jobban járt a Thinkpad R61e-vel(anno 118k volt). De mikor megjelentek ezek az Emachines gépek akkor olyan 80k-ért hirdették őket. Annyiért szerintem nem lehetett rossz vétel. 140-ért már mást vennék. -
Őszintén megmondom, régebben nem voltam oda az Asus okért.
Elvileg ez az eMachines (Javítsatok ha hülyeséget mondok) egy kisebb Amerikai gyár, akit az Acer felvásárolt ámde továbbra is eMachines név alatt értékesít.Nem tudom más márkákhoz mennyire van köze, ki honnan veszi meg a Licenszeket. Vagy a hűtés. De mint tudjuk, például Pio, vagy NEC DVD író, akkor Samsung kijelző és ugyanazok számtalan típusban. Tehát ugyanez lehet érvényes az akksira és a töltőre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S10 Lite X406 - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra X930
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest