Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simi87
senior tag
válasz
Evil Snowman #1 üzenetére
Az egész bal oldala szerintem.
-
HoaryFox
őstag
válasz
Evil Snowman #1 üzenetére
Nem tudni, többen észrevették már, hogy egy kicsit más árnyalatú, de nincs nyoma javításnak, szóval lehet csak maga a lemez hajlott
(#2) bb0t: Nem vagyok biztos benne, hogy más autó biztosabb vétel volna. Nekem ez így jó, hogy tudom, hogy mi lett cserélve rajta, így nyugodtabban alszom. Tudom, hülyeség volt így megvenni az autót, de inkább tanulok a hibáimból, és magam teszem rendbe az autót
(#5) Luck Dragon: köszi
(#6) anevemearl: Ez Lagúna kék (Lagunen Blau), nem is láttam még ilyen színű autót, csak hasonlót, így legalább van benne egy kis egyediség a sok fehér, bordó, piros Astra között
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nos, akkor egy kicsit húzzunk bele, és pótoljuk be a dolgokat a jelenig.Az autóOpel Astra FAdatok: GL felszereltség,...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest