- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Rák
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoaryFox
őstag
Még mindig a válaszodban említett hsz-ben lévő véleményen vagyok, nincs abban semmi biztos, hogy egy 400 ezer forintosban nem fordulnának elő ilyen hibák. Ez az autó nekem kihívás és egyben meg tudom tapasztalni a dolgokat, hogy esetleges vészhelyzetben vagy vezetés közbeni technikai problémák esetén mi a megfelelő reakció. Persze, sz.r érzés egy kicsit, hogy én ülök az autóban, de hát a közúti közlekedésben mindig ott a rizikó
Én igazán nem lepődtem meg, hogy valami elment rajta, hiszen nem cserélgetik rajta a főfékhengert 2-3 évente... Ez ilyen, szerintem.
-
DonElvis
aktív tag
23 éves autó 150E Km-el? Hűha ez kábé annyira reális, hogy semennyire. Osztom az előttem szólók véleményét, 400E HUF-ért egy kategóriával komolyabbat is lehet kapni.
Az újabb bejegyzésedben olvastam, hogy elment a féked. Azért ez felvet pár kérdést, pl, hogy hogyan lett eddíg szerizelve ez az autó.
Mindenesetre balesetmentes közlekedést kívánok.
-
csoki46
senior tag
válasz
Evil Snowman #11 üzenetére
Dehogynem, körbe tud rohadni úgy a tankbetöltő, hogy csak na. A hátsó sárvédő után az kezd el elöször rohadni.
-
Simi87
senior tag
válasz
Evil Snowman #11 üzenetére
Én ugye alapból nem vagyok egy fastra fan, de ez a példány már kép alapján is nagyon szét van gányolva. A Ka a betöltő nyilásnál közvetlenül eohad amúgy.
-
-
Simi87
senior tag
válasz
Evil Snowman #1 üzenetére
Az egész bal oldala szerintem.
-
HoaryFox
őstag
válasz
Evil Snowman #1 üzenetére
Nem tudni, többen észrevették már, hogy egy kicsit más árnyalatú, de nincs nyoma javításnak, szóval lehet csak maga a lemez hajlott
(#2) bb0t: Nem vagyok biztos benne, hogy más autó biztosabb vétel volna. Nekem ez így jó, hogy tudom, hogy mi lett cserélve rajta, így nyugodtabban alszom. Tudom, hülyeség volt így megvenni az autót, de inkább tanulok a hibáimból, és magam teszem rendbe az autót
(#5) Luck Dragon: köszi
(#6) anevemearl: Ez Lagúna kék (Lagunen Blau), nem is láttam még ilyen színű autót, csak hasonlót, így legalább van benne egy kis egyediség a sok fehér, bordó, piros Astra között
-
válasz
Earl_Muttley #6 üzenetére
De nemsokara te is vezetsz uh tied lesz 😉
-
Earl_Muttley
őstag
Ilyen színben még nem is láttam
Nálunk a családban volt 1.4 benzin, 1993 és 1.7D Isuzu motoros, 1994 asszem...
Előbbit nagyapám hajtotta nagyon sokáig, egy fehér, alapnál is alapabb modell volt, a szürke meg osztrák import szedán, amiből a legérdekesebb emlékem a motoros antenna -
Szép emlékek fűznek eme astra típushoz ,sok szerencséd hozzá
-
Igen egyetértek, nagyon sok utánajárás szükséges. Egy cikk jut eszembe, még 2012-ből. Egy srác talált a barátnőjének egy Honda CRX-et, egy osztrák bácsié volt, és még rajta voltak a gyári fóliák. Szinte nem is mentek vele, első tulajdonos 20 év alatt csak pár ezret rakott bele. Szóval megéri keresgélni.
-
-
Megértelek, de szerintem ennyi pénzért sokkal jobb állapotú autót lehetett volna venni. Sok a hiba és nem iis alkudtál pedig az bele van számolva az árba. Persze ha direkt az a cél, hogy lehessen bütykölni akkor talán belefér, de 400 körül jó állapotú, motorikusan is jó autókat lehet venni.
-
Gratula a gépsárkányhoz. Bal eleje puffos volt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Nos, akkor egy kicsit húzzunk bele, és pótoljuk be a dolgokat a jelenig.Az autóOpel Astra FAdatok: GL felszereltség,...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nintendo Switch 2
- Futás, futópályák
- EAFC 25
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Remek áron dobozos új Hp Envy x360 garanciával /2in1/i7-1355U 16GB 1 TB SSD FHD IPS Touch 15.6"
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest