- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- CsST: Mi az az instant túra?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
válasz
mbalint987 #18 üzenetére
Teljesen rendben van az írás. Engem csak az forrázott le, hogy van aki több gépet tart karban és ezek a dolgok újdonságok...
-
vicze
félisten
válasz
mbalint987 #18 üzenetére
Rossz a gondolkodásmód.
Igen kell szerver és sajnos DC is rajta, de két VM-ből megoldható, simán egy Eval verzióval pár nap alatt, ha csak otthonra kell. Ha kész a boost média semmi nem kell hozzá.
Attól függően milyen gyakran csinálod annak függvényében körülményes.
Meg tudom én is csinálni kézzel, szinte ugyanazt de sokkal macerásabb. Tényleg attól függ, hogy mennyire sűrűn kell frissíteni, illetve mennyire komplex image kell.Esetleg még nézd meg az ICD-t (Windows Imaging and Configuration Designer), sok mindent megold nagyon egyszerűen és lényegében kiválthatod a WSIM-et. Persze alkalmazást nem raksz vele bele, hagylak nem egy modern app.
Nem hinném, hogy elszúrtál bármit is, inkább sokan sokféleképpen csináljuk.
Kinek mi az egyszerű.
Nyilván onnan, hogy megtanultam a DISM-et a fene használná mást. -
MatyiDeLudas
csendes tag
válasz
mbalint987 #18 üzenetére
Nem rossz, kellemes kis írás, de van egyszerübb és gyorsabb megoldás is.
Csak igy tovább!!! -
Pubszon
veterán
válasz
mbalint987 #18 üzenetére
Sehol nem szúrtad el, nagyon jó a cikk!
Ez sok embernek lesz hasznos, aki velem ellentétben nem fog ide írni. Nem akarok senkit megbántani, de mások jönnek a saját megoldásaikkal, észrevételeikkel, de nem írnak róla cikket, hogy megosszák másokkal veled ellentétben!
Én ezt díjazom és mint írtam, nagyon nagy hasznát fogom venni!
Több hasonló hasznos cikk kellene, mint például ez, mert ezzel sok idegességet és munkaórát lehet megspórolni.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Készítsünk olyan Windows 10 rendszerképet, amelyet programjaival, beállításaival együtt vihetünk át másik PC-re.
- i7 9700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 600G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- harman/kardon harman kardon Onyx Studio 9 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- JBL Flip 7 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- JBL Charge 6 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Ps5 Slim lemezes (Garanciás/játékokkal/2 kar)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest