- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Szerintem csak félig van igazad. Egyrészt az teljesen jogos, hogy a szoftvernek kell alkalmazkodnia a felhasználói igényekhez, mert különben nem lesz igény a szoftverre. Stimmt
Másrészt ha 30 év után is mindent ugyanúgy oldanának meg, akkor nem elégítenék ki vele az emberekben mélyen megbúvó vágyat az innováció, a fejlődés iránt. Innováció csak úgy lehetséges, ha valami olyat próbálunk ki amire nem feltétlen van igény. Szerintem a Microsoft is most ebbe a csapdába esett. Az új metro felülettel valami újat akartak alkotni, amire szerintük a tabletek betörésével szükség volt. Mint kiderült ez hiba volt, erre nincs szükségük az embereknek jelenleg, vagy legalábbis nem ebben a formában.
Na de a win 8.1 -ben szinte teljesen ki lehet szűrni az új felületet a mindennapokból, ami meg a nélkül marad az tök olyan mint a win 7. Korrekten használható, nincs vele gond. Akkor kérdem én, miért kell szidni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vallás
- iPhone topik
- Formula-1
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone Air 256GB Égkék 3 ÉV kiterjesztett garancia
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest