- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
trialboj #8794 üzenetére
Fentebb már válaszoltam neked amúgy a témában, nagyon mást így tapasztalat nélkül most se tudok írni. Profibb szintű vélemény alatt mit értesz? Szerintem itt maximum elmélkedni tudunk róla. Ahhoz egy tartósabb használat kéne, hogy mélyreható véleményt tudjon róla bárki megfogalmazni. Vannak róla már tesztek, alapvetően jókat írtak a bringáról és az Avinox rendszerről is. Sőt az EMTB magazin tesztgyőztesnek hozta ki a DJI Avinox rendszert: [link]
Az Amflow PL carbon egy jól sikerült Trail bringa, jól kezelhető, a motor természetes hatást kelt és nagyon erős, erősebb mint például a Bosch CX ami 600W-ot tud csúcson, a DJI meg 750-et. Szoftveresen is sok jót írtak róla.
Itt ugye a súly/teljesítmény arány a megdöbbentő, mert gyakorlatilag a full power pedelec rendszerek tetején van, de a súlya a light kategóriába is belefér. Mondjuk ehhez azért kellett egy nagyon könnyű carbon trail váz is. Nyilván durvább Enduro felhasználásra egy masszívabb vázba beépítve, biztosan nem tudja hozni a 20 kilós súlyt.
De a legnagyobb kérdéseket még senki nem fogja tudni megválaszolni ezzel az új rendszerrel kapcsolatban, mert nincs még annyi tapasztalat, se az Avonox-al, se az Amflow márkával.
A legnagyobb kérdés pedig a megbízhatóság, tartósság és a szerviz/alkatrész támogatottság. Ahhoz, hogy nyugodt szívvel ajánlható legyen egy ilyen rendszer, kéne hozzá az is hogy szélesebb körben elterjedjen, több féle nagyobb kerékpármárkába bekerüljön és legyen róla tartós teszt, elegendő felhasználói visszajelzés, hosszútávú alkatrész utánpótlás, mind az elektromos rendszerhez és mind az Amflow vázakhoz. Azt sem tudni még, hogy a motor felújítható e? Elméletileg minden adott, hogy egy sikersztori legyen belőle, de ha mégsem? Mégsem csap le rá a többi bringa márka és az eladások nem hozzák azokat a számokat amik üzletileg megérik a DJI/Amflow csapatnak, akkor akár pár év után el is engedhetik a sztorit és akkor aki vett ilyen bringát, ott fog állni alkatrész nélkül, egy kb eladhatatlan bringával. Az árazása amúgy szerintem rendben van, figyelembe véve a konkurenciát, de én még biztos nem merném megvenni, hacsak nem úgy áll az ember, hogy ez számára játék pénz.Valahol olvastam róla, hogy állítólag a Santa Cruz már érdeklődik a rendszer iránt, de ennek a valóság alapja még erősen megkérdőjelezhető. Én úgy gondolom, hogy ha a minősége rendben van, biztosan lecsap rá néhány nagyobb kerékpár márka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Bevezetés az e-bike-ok, a pedelec-ek, a tuning pedelec-ek és az S-pedelec-ek titkos világába.
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gitáros topic
- Sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung NP300V5A-S07HU, i5 2410M, 2 Gb RAM, 60 Gb SSD, GeForce GT 520MX dedikált VGA
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- HP ProBook 455 G3 AMD A8-7410 AMD Quad Core Radeon R5 Graphics + Radeon R7 M340 2 GB dedikált VGA
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest