- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Csataálca
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Soha többé UPS
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
válasz
Runner_fxr #7139 üzenetére
Már kijött az ekano CF a brose motorral sram transmission-nal. Nem mondom, hogy olcsó lenne, viszont a felszereltség is rendben van a karbon vázon kívül, miközben a wild se a kuponos újságok sztárja
Csak, hogy legyen még min gondolkoznod.Azt nagyon jól mondtad, hogy eddig analógra tervezett hajtásokat használtunk ebike-okon, most végre van a t-type, meg van a shimi linkglide-ja, ami van, de gyakorlatban mégsincs sehol készleten (mondjuk az xt verzió).
Amire kíváncsi vagyok az az elkövetkezendő évben fog kiderülni, hogy melyik mennyire tartós. A shimi azt mondja, hogy 3x többet megy el a linkglide. Ami így szép, csak kérdés mihez képest, mert ha az ebike-on 400km-t kibíró deore-hoz képest az nem valami nagy eresztés, mondjuk legalább "olcsó".
A sram transmissiont meg sajtá tapasztalattal tudom majd véleményezni, hogy hány km-t bír a lánc és sor, csak eddig még nem sokat tudtam vele menni. De ami késik az nem múlik.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Bevezetés az e-bike-ok, a pedelec-ek, a tuning pedelec-ek és az S-pedelec-ek titkos világába.
- Drum 'n' bass
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- Politika
- Építő/felújító topik
- Vizsgálja a driver frissítés után leálló GeForce-okat az NVIDIA
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LOGITECH G Pro X Superlight 2 - Garancia : 2027.01.20-ig
- Új Unifi Dream Router (UDR) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 500GB fekete játékkonzol extra játékokkal, extra kontrollerrel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! POWERCOLOR RED DEVIL RX 6800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest