Hirdetés
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Mobilhasználat Ausztriában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
Új hozzászólás Aktív témák
-
baluka
tag
válasz
sebgutkopf #5891 üzenetére
Annyi bizonyos: nem tömegterméknek szánták, biztosan nem fog egy ilyen motor "ránkkacsintani" mondjuk a Decatholn saját márkás gépeiben...
Részemről nagy a gyanú hogy eleve csak a nagyobb ill. nevesebb gyártók kapnak a Boschtól ilyen motrot és azt is szigorú megkötésekkel/feltételekkel, ez pedig erősen arra mutat hogy csak csúcsgépekbe szerelik majd őket, 10 ezer erzsi feletti árcédulákkal...
Abban is szinte biztos vagyok, hogy külön CX-R motrot a Bosch vagy a viszonteladók nem fognak árulni, így az sem járható út hogy egy "klasszik" CX 4 gen-nel szerelt, kíváló ár/érték arányú, Runner számára bejövős geometriájú
bringában cserélve legyen a motor CX-R-re, technikailag asszem lehetséges, a rögzítési pontok uhyanazok (akárcsak a Shimi E8000 és EP8 esetében), bár fene tudja, lehet hogy a Bosch gondolt az ilyesmire és szoftveresen/firmware szinten korlátozza az ilyen trükköket...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Eversolo DAC Z6
- Eladó Exposure 2510 erősítő
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest