- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
A kerékpáros topikból irányítottak át ide.
A jelenlegi biciklim egy Mongoose Crossway 250 2007 , amivel teljesen jól elvagyok 'rekreációs' bringásként. Az egyetlen kirívó aspektus, hogy a bicikli L-es, én pedig bőven XL-es, de ez az elmúlt 15 évben nem volt gond.
Ugyanakkor elkezdtem gondolkodni elektromos bicikli vételén. Ahol lakom az meglehetősen dombos terület, erős szintemeltérésekkel és szabad szemmel is jól látható emelkedőkkel/lejtőkkel. Ami kiépített út az vagy lakóövezet fekvőrendőrőkkel, keresztutcákkal és rutinból koválygó lakókkal, vagy klasszikus csillapítatlan főút busszal, teherkocsival és sietős átmenőforgalommal; így kerülöm. A kiépítetlen rész kellemesen vadregényes, viszont a 250-essel kevés vagyok hozzá (értsd: én szalonna-hajtással).
A jelenlegi rutinom annyi, hogy feldobom a biciklit a kocsi hátuljára, legurulok a Római partig, és az északi vasúti híd és Szentendre (Leányfalu) között az útakon, illetve a hellyel-közzel kitaposott részeken elgurulgatok reggeltől kora délutáning / estig; erre teljesen jó a 250-es nekem.
Amely eletromos bicikliket néztem, minden hozzáértés nélkül; laikusként két szemponot igyekszem figyelembe venni: XL méret, és lehetőség szerint minél nagyobb akksi.
AMBringa: [link] és [link] és [link]
Neuzer: [link]
L/M-es méret a linkekben: írtam, hogy XL-est vennék, csak egyelőre az utánajárás miatt nem szűkítem
Tudnátok abban segíteni, hogy milyen irányba induljak el?Köszi szépen előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Bevezetés az e-bike-ok, a pedelec-ek, a tuning pedelec-ek és az S-pedelec-ek titkos világába.
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest