Aktív témák

• Remus389

veterán

válasz bluyoo #6509 üzenetére

na hát ebből is látszik hogy urbi73 kolléga sem a legjobbat vette a pénzéért

igaz még mindig sokkal jobban járt 11000ft-ért két kis 650-es, Két V2-es, mint én aki egy 650-est +egy elég gagyi patront kapott 8900ft-ért

az eredetihez képest a helix v3.0+650 akksi kb már 50%-kal jobb élmény, most ez az új akksi még kb 30%-kal dobja meg az élményt! legalább ... oda tekerem ahol a legjobban tetszik, alacsony feszen több íz, kevesebb füst, magasabb feszen hatalmas füst! azért jó mert a lotyitol is függ meg hangulattol mi kell

fullosabb élmény!

http://www.ecigcharleston.com/Vision-Spinner-Variable-Voltage-eGo-900mAh-Battery-p/vision-spinner-900mah-black.htm

pontosan ilyet vettem feketében, a kolosy téri boltban, egyébként érdemes az amerikai hozzászólásokat elolvasni, hát kábé már nem is sajnálom a kis 650-est, sőt áldás hogy feldobta a bakancsot. :D tartaleknak még jó lehet, de semmi több

ami viszont annyira nem tetszik, hogy elég hosszú ez az akksi, illetve már 3 órája töltöm...

bárcsak ezzel kezdtem volna, nem is beszélve arról már szinte az egész starter kit-em a kukába van,mert tönkrement

Aktív témák